1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíciUpraveno

Tak to mohu být v klidu, trojka a dvacítka nesedí ani v nejmenším. 🙂. Ale pobavilo zjištění, koho bych vlastně doma mít měla...

Před 2 měsíci

Pobavilo a na mě navíc dvanáctka sedí, jako kdyby ji napsali podle mě🤣. A neposedný jsem dodnes🤣🤣🤣

Před 1 rokem

Tuze zajímavé. Zajímalo by mě, jaký je vliv dne narození v souvislosti s měsícem, tedy jak je na tom člověk narozený třeba 31. dubna nebo 31. září.

Před 1 rokem
Marcela Pszczolka

To už si vypočtěte rovnou životní číslo (i s rokem).

Před 1 rokem

Otestoval jsem to na své děti, manželku i známé a kdyby to bylo napsáno absolutně obráceně, snad by to pasovalo lépe. Jsou to holé nesmysly. Lituji času, který jsem přečtení věnoval.

Před 1 rokem

Vau, za tohle nekdo dostal zaplaceno? Mam doma dve deti narozene stejny ciselny den, jsou absolutne rozdilne a zaroven ani jeden nesedi na charakteristiku v clanku. Neco tady nesedi

Před 1 rokem

jsem 12 a docela mě to vystihuje a management času je můj věčný problém a evidentně ho zdědil i můj syn... narodil se 18. (hodinu a půl po půlnoci), ale dokonale na něj sedí 17 😄 .

Před 1 rokem

"Nejen měsíc, ale i samotný den narození vypovídá o lidech mnohé."

Nevypovídá to vůbec nic. Je to všechno lež. Autorka článku je lhářka a ať se stydí.

2
Před 2 měsíci

To fakt ne! Tyhle věci na mé příbuzné ani trošku nesedí, je to jen hravá hloupost, nemá to s astrologií, celým datem narození včetně přesného času nic spolenného 🙁

Před 2 měsíci

Mám dvě děti narozené ve stejný den, jen dva roky po sobě a každé je úplně jiné. To ale musí být ještě časem v ten den a rokem. To se snad dovíme v jiném článku :-D

Před 1 rokem

Mám tři děti a ani na jedno jste se paní Svobodová netrefila....Nevím,kam na to chodíte,ale tyto články jsou tak trapný...hlavně,že za to někdo zaplatí,viďte !!!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA