Tak to mohu být v klidu, trojka a dvacítka nesedí ani v nejmenším. 🙂. Ale pobavilo zjištění, koho bych vlastně doma mít měla...
Pobavilo a na mě navíc dvanáctka sedí, jako kdyby ji napsali podle mě🤣. A neposedný jsem dodnes🤣🤣🤣
Tuze zajímavé. Zajímalo by mě, jaký je vliv dne narození v souvislosti s měsícem, tedy jak je na tom člověk narozený třeba 31. dubna nebo 31. září.
To už si vypočtěte rovnou životní číslo (i s rokem).
Otestoval jsem to na své děti, manželku i známé a kdyby to bylo napsáno absolutně obráceně, snad by to pasovalo lépe. Jsou to holé nesmysly. Lituji času, který jsem přečtení věnoval.
Vau, za tohle nekdo dostal zaplaceno? Mam doma dve deti narozene stejny ciselny den, jsou absolutne rozdilne a zaroven ani jeden nesedi na charakteristiku v clanku. Neco tady nesedi
jsem 12 a docela mě to vystihuje a management času je můj věčný problém a evidentně ho zdědil i můj syn... narodil se 18. (hodinu a půl po půlnoci), ale dokonale na něj sedí 17 😄 .
"Nejen měsíc, ale i samotný den narození vypovídá o lidech mnohé."
Nevypovídá to vůbec nic. Je to všechno lež. Autorka článku je lhářka a ať se stydí.
To fakt ne! Tyhle věci na mé příbuzné ani trošku nesedí, je to jen hravá hloupost, nemá to s astrologií, celým datem narození včetně přesného času nic spolenného 🙁
Mám dvě děti narozené ve stejný den, jen dva roky po sobě a každé je úplně jiné. To ale musí být ještě časem v ten den a rokem. To se snad dovíme v jiném článku :-D
Mám tři děti a ani na jedno jste se paní Svobodová netrefila....Nevím,kam na to chodíte,ale tyto články jsou tak trapný...hlavně,že za to někdo zaplatí,viďte !!!