1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

jak tohle může někdo brát vážně?

83
Před 2 měsíci
Sylva Šporková

Taky nechapu. Jsem starsi a nejake zverokruhy jsme za komouse vubec neznali a nechybeli nam. Na rozdil od jinych veci

1
Před 1 rokem

Tolik práce a taková blbost, co?

164
Před 1 rokem
Martin Rybka

Přesně to mne také napadlo - no, asi je ten nesmysl dobře zaplacený...

26
Před 2 měsíci

K horoskopum apod. mivam toleranci a beru je s rezervou, ale tady vychazi nektere dny vylozene negativne a napr. nabadat, aby rodice citlive dite razne odstrihli, protoze se narodilo s cislem 29, to uz je dost pres caru.

3
Před 1 rokem

Nesedí. Ale nedivím se, kamarád pracoval jako redaktor a říkal, že si tyhle cancy vymýšleli.

25
Před 2 měsíci
Ivana Dresia

doporučuji k četbě: Ať si holky popláčou.

Před 1 rokemUpraveno

Ještě jsem na svoji 29 nečetl nikdy nic zásadněji charakterově kladného, a proto nadějného. Většinou je tomuhle dni připisována nepřehlednost, zmatečnost, nerozhodnost, zapikovanost, tak teď tedy ještě i stydlivost a mamánkovství. Copak v těchto "okultních vědách" nemá (neměla by z povahy věci zákonitě mít) každá kvalita vždy (nejméně?) dva vystižitelné póly: rizikový/riskantní ustrnulostní a z něj dále degradační sklon/lákadlo, a/le také přes střed opačně odrazový potenciál pro transformativní, resp. i vývinovou šanci/pokračování? A pak možnost pohybu, přechodu, vývoje, osvojování si/se mezi těmito limitními mantinely? Nebo jsou některé dny pro lidské narození od Velkého Numerologa zkrátka "prokleté/zakleté"?

A navíc jsem astrologicky Panna, což typicky bývá zase ten upravený sterilní pedantský "škudlivý" ouředníček, (analytická, příp. i praktická) práce všeho druhu.

Čili asi tomu někdo nerozumí..., je snad ten kdosi příliš praktický, sterilní, komisní, mraveneččí... a taky zmatený, nepřehledný, zapikovaný?

Jenže, co když to nejsem já...? 🙂

3
Před 2 měsíci
David Hampala

Mám dceru 29.... držkatá, hádavá, věčně ve středu pozornosti, oblíbená a hledá nové a nové přátelé...a hlavně je všude a nikde..větroplach 😄

Před 2 měsíci

Vloni byl ten článek blbej a překvapivě je stejně blbej i letos. A pokud ho sem dáte za rok, bude obět blbej.

4
Před 2 měsíciUpraveno

U mých dětí (stejně jako u všech ostatních) určuje povahu genetika - tedy hlavně to, co zdědily po mně a moji ženě a našich rodičích. Nikoliv čísla v kalendáři.

Jak by datum mohlo ovlivňovat genetiku...?

Jediné, co máme ohledně povahy vysledováno bylo, že průběh porodu každého z našich dětí celkem přesně korespondoval s jejich povahou, která se se samozřejmě v celkové plnosti začala projevovat až pak v průběhu prvních let jejich života.

Před 1 rokem

Na naši rodinu to nesedí. A vlastně nechápu, jaká je spojitost mezi povahou a dnem v měsíci.Mohli bychom se klidně domluvit na jiném dělení roku a dny budou mít úplně jiné číslo.

53
Před 1 rokem
Marie Ahmetajová

Snad jste nečekala seriozní článek. 😀

11
Před 2 měsíci

nesmysl. stejně jako astrogie,

vše je v genech po předcích až do 10-tého kolena.

Před 2 měsíci

Totální žvásty o nějakém datumu narození. Já se narodil 1.9. Moje máma se narodila 1.9. Můj děda se narodil 1.9. A věřte , že jsme všichni úplně charakterově úplně rozdílní. . Doslova .

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA