Hana Stojanová - asi je pro vás žena jako partner cennější než muž,pak ale máte velký vnitřní problem,nebo vám bylo ze strany muže ublíženo,to už nechám na vás ale jsou totiž dána dvě pohlaví a je jen na nás abychom se podporovali ne spolu soupeřili,nebo dokonce dávali návody jak tomu druhému ublížit,tento článek je totiž přesně o tom....
Tedy pane Nováku, Vy jste zaspal dobu. Jak jste přišel na dvě pohlaví? Děti už se učí, že je jich asi 27, na dotaznících firem v Čechách je např. Female, Male, Transgender female, Transgender male, Non-binar/third gender, Prefer not to identify, Prefer to self-describe. Děti si můžou vybrat, jestli chtějí být chlapečkem nebo holčičkou, co je mezi nožičkama není důležité. Vy asi budete nějaký xenofob, rasista nebo homofob. Jinak to nevidím.
Proč se tady pořád řeší, co vadí mužům ? Máme se jim snad podbízet nebo nad nimi plakat ? Když jim něco zásadně vadí, nikdo je přece nedrží, můžou jít. Není důvod chodit kolem nich po špičkách, aby náhodou neutrpěli trauma, zase takové klenoty nejsou
chytrosť
Tak to si pánové, přiznejme všichni. Ženy nás nemilují, ženy s námi žijí pouze, protože nenašly v tu chvíli nikoho "lepšího" (rozuměj bohatšího, krásnějšího, vlivnějšího), kdo by o ně měl zájem. A jsou stále na lovu a když by někoho našly, okamžitě odcházejí. Ženy jsou velmi nespolehlivé partnerky.
Většina chlapů to pochopí po prvním rozvodu, ale znám i takové, kteří se rozváděli 3x.
Vy mate vazne asi smutnej zivot.
A kdo se rozvadi 3x, je chyba spis v nem
A pořád jen bacha na křehoučké muže 🤦
Nj, muži by asi těžko chtěli číst, že ženám se nelíbí, když si z ní na veřejnosti dělá nevhodnou srandu, má narážky na vaření, vzhled, sex. Přitom sám je tím, kdo si ženu vybere, sám s ní odmítá spát i když ví, že by pro něj udělala první poslední a nikdy na nic neřekne ne, sám nikdy neřekne na co má chuť nebo co mu vlastně chutná. Ono málokterá umí uvařit je mi to jedno nebo něco k jídlu.
I muži by měli držet ústa, když se jim žena svěří a ne si o tom povídat v práci aby se to pak dozvěděli od sousedů ze vsi.
A úplně největší zrada? Když vám chlap udělá dítě a celé těhotenství se chová, jako by žena byla prašivá a ještě jí vyčítá, že kdyby včas uskočila, tak si nemusela stěžovat, že na ni kašle.
klidek - clovek alespon s polovinou mozku ten clanek nebude brat vazne neb si uvedomi, ze uvedene veci zranuji jak muze, tak zeny
To už je tedy hodně letitá věc. A hádal bych, že původní diskuse se ztratila...
Parohy bolí, ale když partnerka kašle na vaše city a pocity, je to taky nepříjemné, zvlášť když ona sama vám pořád předhazuje, že ji trápíte, že něco neděláte přesně, jak ona si přeje... To je někdy i na tečku... 🙁
No...tak kdyz vy kaslete na jeji city, pocitejte s tim, ze ona zacne kaslat na ty vase.
Nebo, pokud to ma v hlave v poradku, prestane se trapit, vas kopne do zadku a pujde o dum dal...
Další věc, kterou muže ženy hodně naštvou je poznámka, že ho má malého a to i když je to míněno v žertu.
Tak to si snad málokterá ženská dovolí. Alespoň ty s IQ vyšším než 60, to určitě nedělají.
A mimochodem! Všechno je relativní a úhel pohledu na tuto věc může být velice rozdílný. Když sedne Airbus A380 do Grand Canyonu, také se může zdát, že je malý. A přitom je to největší dopravní letadlo na světě!
Pěkný den 🙂
Lepší je být singl.Četl jsem,že singl se dožívají vyššího věku.No,já se ani nedivím.
Asi jste nedočetl, singl ženy se dožívají vyššího věku o mužích to neplatí tam je to přesně naopak
Vše výše zmíněné se dá odpustit chce to jen čas, ale nevěru nikdy a jestli je někde takový muž, tak je to submisivní trotl.
Hana Stojanová za to ženské jsou poklady každým coulem 😄
A jinak je autorka článku v pořádku? Jasně, klidně to dělej s jiným, podváděj mě, nechci si to nacpat do všech otvorů ale běda ti, že mi ublížíš tím, že vykecáš kámošce nějaký tajemství, nebo že mě budeš kritizovat před kámošema. To bych fakt nedal, to by byl náš konec a neuvěřitelně bys mi tím ublížila! Jako s pardonem, ale tohle mi hlava nebere. Že já debil vždycky nějakej takovej článek rozkliknu a přečtu. A vždycky si říkám, že možná tentokrát nebude autor na drogách, či si předtím nepřečetl nějaký článek v zahraničním Kosmopolitanu a neudělá z toho pseudo-rozvor lidské duše.