Já tedy už pár roků si dělám sama jmenovky na dárky,..takže vždy vyberu nějaký, který má pěkné motivy, ty si vystřihnu a na bílé kartičky všelijak naaranžuji a nalepím,...a děsně mě to baví a odpočnu si u toho. 🙂
Vtipné rady pod stromeček....kvalita těch vánočních papírů je taková, že se s nimi nic moc kromě vycpání krabic při stěhování nebo posílání balíků dělat nedá!
No jestli kupujete nějakej za 12,50 kč, tak se nedivte,...protože jinak jsou velice kvalitní,..ale za trochu víc.
Naštěstí už je v popelnici. Teda nejdřív jsem zvažovala, že se inspiruju a zarámuju ho, ale nakonec jsem tam nechala fotky dětí a psa.
Nemyslim si, ze delat obaly na potraviny z materialu, ktere k tomu nejsou urcene je moudre, kor z huste potisteneho papiru delat kornout na mastne chipsy 🤦
Fish and chips je bezne v novinovem papire a taky ty lidi zijou. Se nesmite hned vseho bat.
Náhodou to rámování je úžasný pro introverty. Kdokoliv k vám přijde bude si myslet že jste úplný magor a už se příště neukáže.
Dík za zasmání - fakt super 🙂
Vždycky když se chystám číst takové a podobné "chytré rady" tak čekám, že se zasměju....a zase nezklamaly 🙂
Schovávám na příští rok. Už několik let jsem nový nekupovala. Ne, že bych na něj neměla, prostě mě štve každý zbytečný odpad.
Jedna rada horsi nez druha.... ja jej vyuzivam na podpal dreva.
Vždyť to skoro nehoří.
Ten nápad s těma obalama na knížku je super, ale moc nevím čím to teda slepit, aby to v praxi fakat drželo. A nezačalo se to po chvilince odlupovat.
Já jsem ty obaly z baličáků dělala loni, ale chce to lepit fakt opatrně 🙂 Když se to uspěchá nebo se to blbě chytne, tak se to pak rádo odlupuje. Mně se na to nejvíc osvědčila oboustranka od UHU. Drží fakt dobře, je průhledná, má dávkovač a hlavně se s tím nepatláš. Na balicí papír ideál, obal drží a nikde se to nekroutí.
Tak to je fakt vtipný. Kromě papíru recyklují i články. Čtu tady svojí rok starou reakci. No moc práce si ,,recyklátor " nedal.