1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Tetování je neúcta k vlastnímu tělu,každý.kdo tetování podstoupí má nějaký problém,mindrák.Je si jistý tím,že si ho lidé všimnou a ohlédnou se za ním.Dříve se k určení.z kterého jste regionu nosily kroje,primitivní kmeny se lišily tetováním.Proč mám mít na svém těle data narozených dětí,nebo Eifelovu věž.Taky jsem viděla Kreml sněhurku s trpaslíky.Ráda bych toto výtvarné umění na těchto lidech viděla v domově důchodců,snad ty tetované děti si přijdou pro jejich důchod.

21
Před 5 roky
Marie Anna

Tak nevím, ale myslím, že vám ho nikdo nenutí... Jen nechápu, proč máte touhu se k tomu vyjadřovat. Vypotila jste strašný blábol...

11
Zobrazit další reakci
Před 5 roky

Ano ano, opět se tu objevili jedinci s názory typu: je to neúcta k vlastnímu tělu, tetovali se vězni atd... Vážení, tetování je mnohem starší, historie sahá už do starého Egypta. I v článku je Egypt zmíněn, možná by tak bylo lepší si nejdřív ověřit fakta nebo to aspoň dočíst, než tu hned soudit. Někdo se tetuje s nějakým významem, někdo prostě jen tak pro radost. Ja sama mam dve tetování, která mají pro mě význam a vidět jsou jen v plavkách. Každý má jiný vkus. Znám ženu, která má na ruce vytetovany úryvek písničky, kterou zpívala své dcerce, než zemřela na leukémii. Také znám paní, která si nechala vytetovat jméno své již mrtvé maminky. Čili je každého věc, zda se rozhodne mít na někoho blízkého upomínku v albu nebo na těle. Jediné, co mi přijde přehnané, je tetovani na obličeji, ale co člověk, to názor. Někdo si každý rok kupuje nový iphone, někdo chodí na kosmetiku a někdo do tetovacího studia. Každého věc. Nikdo nikoho do tetování nenutí, tak nechápu, proč to někomu hanit..

11
Před 5 roky

Respektuju svobodné rozhodnutí druhých, ale tetování se mi nelíbí u nikoho. Celkově to ale zapadá do všeobecného trendu, kdy si v bezpečném světě lidé osvojují vnějškové znaky světa dříve nebezpečného: to je všechna ta móda “drsných” účesů a doplňků, adorace “agresivity” třeba v designu automobilů atd. Jednoduše řečeno přejímání designových hodnot světa někdejších zločinců a dobrodruhů. Zrovna na tom designu i oděvní módě je ten vývoj vidět velmi zřetelně.

11
Před 5 roky

Tetování se mně vždycky moc líbilo. Už jsem ve věku, kdy bych si ho udělat nenechala, ale líbí se mně nějaké malé tetování třeba na paži, nad kotníkem, vedle ucha. Mladí dnes mají tolik možností, že jim závidím!!

2
Před 5 roky

No musím říct,že větší neúcta k vlastnímu tělu je např obezita a ne inkoustový obrázek....

12
Před 5 roky

Nikdy to na sobě nechci je to naprostá zbytečnost.

7

Paní Marie Anna bude asi starší ročník.. 😃Ja jsem tetovaná na 60% těla a neměnila bych ani jednu kerku co jsem od svých 21 let nasbírala. A pokaždé když potkám někoho s tetováním a je starší ročník, zajímám se o význam o příběh, který se za každým kouskem inkoustu skrývá. A já se těším až budu vyprávět o svých obrázcích svým dětem, které nepoznaji své prarodiče a které hrdě nosím na svém těle!!! A kdyz se někdo pohoršeně dívá a ptá se jak to bude vypadat az budu stará, tak s úsměvem odpovídám, že to už může být každému jedno, protože až budu stará, tak budu zmrzla jak sobolí hovno a rolák všechno schová 😂💪👌

7
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA