1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

no ze školy jsem už nějaký pátek ,ale čtyři špatně je skoro hodně.

2
Před 2 roky

Já myslím, že je v odpovědích chyba. Neustále to hází manikůru jako správnou odpověď. Jakákoli kúra - léčebná procedůra je s čárkovaným ú.

Slovním kořenem není kůra... myšleno obal stromu..

Před 2 roky
Pavla Kellerová

Jsou slova, která vypadají celkem nevinně, ale může se za nimi skrývat nebezpečí. Určete, která varianta je špatně (pouze jedna)....čtěte pozorněji zadání.....

Před 5 roky

To jsou blbosti.Měl jsem 7 z 10 dobrých,ale jen náhodou.Všechny otázky byly spisovně pro normálního člověka,jen pro vyloženě jazykovědce ne.Daloko hoší je psát např.chlapi byly,ženy byli a jiné prasárny pro imbecily co nechápou

1
Před 1 rokem

Podle mě lze v otázce č. 2 považovat za správné obě odpovědi. To znamená že telefon je dostačně nabytý ve smyslu získaný. Uznávám však, že je to poněkud krkolomné, nikoliv však nesprávné.

Před 5 roky

Pokud děláte test, dělejte ho prosím zprávně. Nemůžete přeci mít sami hrubky a opravovat lidem správné odpovědi.

25
Před 5 roky
Martin Hotovec

Tak se také polepšete!

22

V č.9 je 3. věta o řetězu taky správně.

4
Před 4 roky

Drazí, pokud zkoušíte lidi z češtiny, opraštew si zanlosti také, manikúra je správně s čárkou, nikoliv s kroužkem, není to vrbová kůra 🙂 Máte to špatně v obou kvizech

3
Před 4 roky
Pavel Kohout

Však se má vybrat špatné slovo, a tím je „manikůra“…

4
Před 5 roky

Nebudu opakovat to, co se píše níže.

Manikúra je zásadně takto! Neumím si představit, kdyby si někdo nechal napsat ceduli s kroužkovaným ů!

Mimochodem, napsal jsem ů v manikúře a počítač mě to opravil...!

1

Nedopadla jsem dobre, ale zato mne to velmi bavilo. Už jsem mnohae zapomněla. Díky.

1
Před 5 roky

Co je špatně na větě

Každý řetěz je jen tak silný, jako jeho nejslabší článek.

11
Před 5 roky
Jiří Adamčík

Čárka. Ta tam nepatří.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA