Pravidla v článku platí pro ženy i muže. Najít si převozníka je fajn, ale před bolestí stejně neutečete, jen ji odložíte. Možná bych doplnil ještě jeden bod, co vysíláte, to k sobě přitáhnete. Tragický a zlomený člověk k sobě začne přitahovat podobné osudy nebo lidi, kteří na vaši bolesti chtějí profitovat. Jinými slovy, negativní myšlenky a činy vám nic pozitivního nepřinesou.
Na životě se mi líbí, že bolest a pláč, slova o tom, že bez něj / bez zní nemůžete žít, čas vymění za slova, jak jsem s ní / s ním mohl(a) vůbec být.
Spíš bych se už nikdy nechtěl vrátit, než že bych říkal, Jak jsem s ní mohl žít.
Po rozchodu je nutno si najít nějaký nový cíl, smysl života. Kdo má děti, jsou to ony, ale pozor, nepřehnat to a nestát se na nich závislými. Mohlo by se stát, že utečou i ony. Dříve bohatí odjeli na cesty a vrátili se až za rok nebo více. Na to asi nemáme prostředky. Založit si firmu, podnikání, to mívá smysl. Stát se influocerem a kafrat všem do všeho, hlavně dívkám, aby si s těmi prevíty nic nezačínaly, nebo jak jim nejlépe zatápět a pouštět žilou.
tak mi řekla paní, která před třemi roky vyhodila nevěrného mažela, který si poslední rok chodil domů jen pro čisté prádlo a to nebyla jeho první nevěra, že to měla udělat už dávno a, že si nikdy nemyslela, že jí bude samotné s dětmi tak dobře, nemusí se starat do další "dospělé " dítě a má více času na ty malé
Zapomenout v náručí jiné je něco jiného, než začínat hned nový vztah. Utešitelka zvedne nejen sebevědomí 😉
Ale hrnout se do nového vztahu znamená vzít si i ty negativní věci s sebou a nebo porovnávání. Tam to chce opravdu čas a srovnat si to v srdci i hlavě
Já rozchod dotáhl k dokonalosti,,,po devíti letech vztahu a rozchodu jsem si domů ,bývalce 28 mě 31,přivedl pětačtyřicítku,vydrželo nám to 2 roky,bejvalka musela skřípat zubama ,když jsem jí vyměnil za podstatně starší ,stále při chuti,v kuchyni jí to bavilo,dovolená u moře,,,
Úplně přesné!
Naprosto odříznout minulost a začít nový život.
Akorát vztahy je možné navazovat zcela bez omezení pokud vás to baví.
Bod č. 3 - nemělo by jít o další vztah, ale jen o převozníčka, který vás podrží a se kterým to můžete ukončit bez bolestného rozchodu, takže nic závazného ani pro jednu stranu. Pak teprve je dobré hledat něco stálejšího
Já po rozchodu hned vymětit zámky a co se nějaká chytila tu jsem si vedl domu,abych otupěl žal a aby bejvalka věděla,že se už nemůže vrátit,,,
Prosit muže aby se vrátil nemá smysl! A prosit ženu?
Také ne, respektive už vůbec ne. Žena spálí mosty rychleji a důkladněji než chlap.
Já po rozchodu s bývalým,se kterým jsem byla 10 let našla nový vztah.