1600/1600Zbývá 1600 znaků

Kupodivu sedí, nejen na mě (Datel)😆ale i na osoby v mém okolí 😄

10
Před 1 rokem
Veronika Luptáková

Jsem taky datel a na mě to teda nesedí vůbec.

Před 1 rokem

Všichni narození ve stejném znamení jsou stejní ? Vždyť je to blbost.

3
Před 2 roky

Jsem podivínská vydra:-) Ale úplně to nesedí - jako "klasické" znamení jsem Vodnář, o němž je známo, že je extrémně racionální, tudíž druhým připadá chladný a bez empatie, a tady mám, že se dokážu vcítit do druhých. Tak nevím:-)

5
Před 2 roky
Saskie Hájková

Nevim, kde jste cetla charakteristiku vodnare, ale vodnari casto se uvadi, ze byvaji svobodomyslni, originalni, idealisticti.

Ovsem je to jako s kazdym znamenim... dost tezko to bude pasovat na vsechny jedince narozene ve stejnem obdobi.

6
Před 2 roky

Štír, nebo had 😄 obojí stojí za ........... 😄 To jsem se dokázal narodit 😕

16
Před 1 rokem

Nejlepší je to ilustrační foto, kde se za indiánku vydává žena zcela jiného etnika. Mezi Indiánkami převládají zcela jiné typy, poněkud jiného vzhledu a tělesné konstituce. Myslím, že originál Indiánka by tolik neupoutala.

3
Před 1 rokem
Jiří Buzický

Stejná kravina, jako ten horoskop a žvásty o životě “v souladu s přírodou”.

Před 1 rokem

Podle mě by se ezoterický bullshit měl objevovat v rubrice s názvem "Ezoterický bullshit". Nechápu, proč by měl mít ezoterický bullshit název "Pro ženy". To autoři každou ženu automaticky považují za blbku?

2
Před 2 roky

No to jsem se o sobě dozvěděl věci, které jsem nevěděl. Všechno absolutně naopak.

7
Před 11 měsíci

Takto indiánky nevypadali.

Před 1 rokem

A kterému s těch desítek horoskopů, které tady zveřejňujete mám věřít?

Jenom děláte z žen pitomce.

Takže datum a místo narození má vliv na osud člověka?

Aco takhle jednovaječná dvojčata, která se narodila na stejném místě v rozezí pár minut. Jedno z dvojčat zemře krutou smrtí ve věku tří let, druhé se dožije

90 let.

Před 1 rokem
Jiří Dvořák

Zdejší “novinářky” nemusí z nikoho dělat pitomce. Ta drůbež, co jim to zobe, totiž pitomá je.

Před 2 roky

To je blábol - Indiáni určitě nepoužívali kalendář.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt