Podobný opakující se článek.pro neznalé novinka....a já zopakuji,každá moje případná nová partnerka bude jako moje osmá nebo devátá..rozhodně ne osmdesátá šestá a podobně...počítají se do toho i placené herečky nebo ne?
Tak to nic kolik bylo do.... Důležité kolik bude když ona bude jeho "milovat" jako manželka...
Nechápu k čemu je dobrý vědět, kolik váš partner měl sexuálních partnerů. Nejlepší je se neptat a ani na to neodpovídat..
Takže když si pak najde někdo člověka do větru, který podvádí a spí kde s kým. Tak radši teda nevědět, že dá kde komu? Aneb staré české přísloví: Co oči nevidí to srdce nebolí.
Miláčku, kolik děvčat jsi měl přede mnou? Dvě, možná tři. Tak málo? No, já měl minulý týden dost práce.
Vyhodit mi něco oblíbeného, to bych nebral jako malou nevinnou lež, ale hodně bych si rozmýšlel, jestli nezařvu sbal se ty .... a vypadni!
Nevím, já do toho nedělám, ale slyšel jsem, že:
"Muž po 50 souloží jedině v sebeobraně!" 🙂
Také ale existuje spousta "můžů", co jim nic neříká ani 70-ka, a o sebeobraně rozhodně řeč u nich nebude.
Miláčku, byl jsi můj (skoro) první aneb Sedm nejčastějších ženských lží ve vztahu
-------
A zatím tam byl průchoďák.
Ani jedni z věcí jsem od ženy nikdy neslyšel. S výjimkou nedochvilnosti, řekněme.
Co to je skoro první? To je zase titulek. K smíchu
No to chyběl jen kousek. Jitko, zdravím do N.J. Napiš na frncala@email.cz a já napíši, kdo jsem. AT.
Samozřejmě titulek láká k předčtení, ale jinak je to blábol. Ovšem sex je sex.