1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Podobný opakující se článek.pro neznalé novinka....a já zopakuji,každá moje případná nová partnerka bude jako moje osmá nebo devátá..rozhodně ne osmdesátá šestá a podobně...počítají se do toho i placené herečky nebo ne?

10
Před 5 měsíci

Tak to nic kolik bylo do.... Důležité kolik bude když ona bude jeho "milovat" jako manželka...

5
Před 5 měsíci

Nechápu k čemu je dobrý vědět, kolik váš partner měl sexuálních partnerů. Nejlepší je se neptat a ani na to neodpovídat..

6
Před 5 měsíci
Tomas Nykrmajer

Takže když si pak najde někdo člověka do větru, který podvádí a spí kde s kým. Tak radši teda nevědět, že dá kde komu? Aneb staré české přísloví: Co oči nevidí to srdce nebolí.

Před 5 měsíci

Miláčku, kolik děvčat jsi měl přede mnou? Dvě, možná tři. Tak málo? No, já měl minulý týden dost práce.

29
Před 5 měsíci

Vyhodit mi něco oblíbeného, to bych nebral jako malou nevinnou lež, ale hodně bych si rozmýšlel, jestli nezařvu sbal se ty .... a vypadni!

Před 5 měsíci

Nevím, já do toho nedělám, ale slyšel jsem, že:

"Muž po 50 souloží jedině v sebeobraně!" 🙂

10
Před 5 měsíci
Radek Valda

Také ale existuje spousta "můžů", co jim nic neříká ani 70-ka, a o sebeobraně rozhodně řeč u nich nebude.

2
Před 5 měsíci

Miláčku, byl jsi můj (skoro) první aneb Sedm nejčastějších ženských lží ve vztahu

-------

A zatím tam byl průchoďák.

2
Před 5 měsíci

Ani jedni z věcí jsem od ženy nikdy neslyšel. S výjimkou nedochvilnosti, řekněme.

Před 5 měsíci

Co to je skoro první? To je zase titulek. K smíchu

4
Před 5 měsíci
Jitka Podolská

No to chyběl jen kousek. Jitko, zdravím do N.J. Napiš na frncala@email.cz a já napíši, kdo jsem. AT.

Před 5 měsíci

Samozřejmě titulek láká k předčtení, ale jinak je to blábol. Ovšem sex je sex.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt