1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Satén ? Nepříjemně hladký, lesklý, studený...a umělý. "Paráda" zvlášť pro lidi, kteří se více potí. Něco takového nechci ani zadarmo. Kdysi se z něho nosily spodničky pod úpletové (teplé) nebo naopak lehoučké (průsvitné) sukně (nebo celé kombiné pod šaty). Jít ven v saténové sukni - to bych měla pocit, že jdu v té spodničce a sukni jsem si zapomněla doma a všichni se na mě divně koukají... Jen mimochodem - ve výčtu materiálů, které jsou označeny jako satén, jste zapomněla na bavlněný satén. Je to nejkvalitnější materiál (hladký, ale nikoli studený) na ložní povlečení (tomu odpovídá i jeho cena), viz nabídka Matějovský apod.

5
Před 5 roky
Pavel Večeřílek

100 % souhlas.

1
Před 5 roky

Já nevím..většina těch kousků ani na léto není... A taky si neumím představit, že by mě měl zchladit polyester..

3
Před 5 roky
Dana Janečková

..a ještě k tomu s dlouhými rukávy...

1
Zobrazit další 4 reakce
Před 5 roky

Saténová košilka se na mě spíš lepí, když je horko. Rozhodně to není do tropických veder. A šatičky působí spíš jako noční košilky a sukně, jako spodničky našich babiček.

A dlouhý rukáv, do letních dnů, není to pravé ořechové.

Před 5 roky

Proč mi některé kousky připomínají pyžamo či župánek? Asi se moc dívám na filmy z 1.republiky, tam to dámy z lepší společnosti takto nosily běžně.

Před 5 roky

satén s umělinou - bleee

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA