Zivot je nekdy tezky.Nikoho za zivot bez sexu neodsuzuju kdyz se dohodnou oba.Ale zit bez sexu ve 20 mi prijde naprosto zoufaly krok.Je neskutecne uzasne kdyz mate protejsek ktery po vas neustale touzi jak fyzicky tak psychicky a to vzajemne.Lide pro Boha moc vas prosim soulozte jak jen casto to jde.Neni nic krasnejsiho mezi partnery a manzely.Muj deda,ktereho jsem nesmirne miloval mi rikaval.Je lepsi prosukat cely zivot nez vzpominat v domove duchodcu na sve pracovni vysledky.Je mi 55 a prapor lasky se snazime se zenou drzet stale hodne vysoko.Vsem ostatnim preju to same.
Ano, může se stát, že partneři mají rozdílné libido, takže sex prostě není třeba úplně podle gusta toho potřebnějšího, nebo ten míň potřebný se občas překoná, nebo vypomůže náhradním způsobem... Ale partnerský vztah úplně bez sexu? To si představit nějak neumím. 🙁
Budu se opakovat, ale je o tom docela hezký lordovský VTIP:
Lord s lady o svatební noci spolu zaskotačí. Ráno pak lord lady povídá:
"Doufám lady, že jste dnes v noci otěhotněla." Lady se překvapeně podívá a zeptá se: "Proč doufáte, lorde?" Lord se ušklíbne a suše utrousí: "No, velice nerad bych ještě někdy opakoval ty směšné pohyby...." 😄 😄 😄
Ahoj lidi,toto je téma který jsem dlouho hledala:-) Můj věk 53 přítel 54,jsme spolu 11 let,sex byl pouze prvního půl roku:-) Do dnes jsme spolu,máme vše společné,máme se rádi,ja snad i miluji a přítel asi taky.Ano první dva roky byly kruté......dodnes nevím,co se stalo,ale jo-zvykla jsem si.Žijeme spolu a jsme stále nad věcí:-)Rodina nás nechápe a neví co se děje,ale jsme prostě spolu:-)Takže život bez sexu jo,ale jen na domluvě a asi jen v našem věku,jako mladší bych to asi nedala.Jo a chlap není na chlapi:-)
Je to tou Českou povahou.Je to národ na odstřel. V zahraničí jsou mnohem chytřejší, než České blbky. Proto jim to vychází. Vztah bez sexu je zcela běžný vztah. To jen u Čechů, je taková mozková demence, že mozek nereaguje, což způsobuje těžké poruchy myšlení, takže nedokážou vymyslet, jak vztahy oživit. Takovým lidem, je nejlépe se vyhnout.
Copak partnerství bez sexu....Ale dneska bez peněz.....!!!!???Už to tak nějak chodí,že muž dobývá ženu,kde je evidentní zájem o sex,no a až budou ženy dobývat muže,co jezdí např. ve Fábii,tak bude potom všem jasno......Asi problém starý,jak lidstvo...Takže měna/sperma je alfou omegou..
No a co dělat , když partnera fakt milujete, vše klape dokonale až právě na tuhle jednu věc. V životě byly vzahy , kdy tohle fungovalo a ostatní ne. Takže...
Proč ? Vztah bez sexu mám s klukama na fotbale a na pivu, k čemu je baba co nechce kukat ?
Třeba s jiným ano?! 😉
me je 37 let a jak sem psala ja sex nepotrebuji,nic z toho nemam a sex jedine kdyz chci ditko jinak ne.
me osobne sex nic nerika v mim pripade sex jedine za ucelem mit dite jinak ne.
To jste jak ta moje... Kdybych věděl před lety, jak to.bude mít, tak si ji nikdy nenamluvim. Co taky, znát to dopredu, s takovou? Já už mám smůlu. Jsem sice mladý chlap. Ale trpet nehodlam! Těch pět let bez sexu stačilo...
Kristova noho, kvůli tomu jsem přece se ženil.
J e n o m ?
Chudák ženská.. 😮