1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

myslím že pokud někdo řeší "jaký je rodič podle znamení", tak bude hlavně nezodpovědný pověrčivý trumpeťák. Tam bych začal.

14
Před 3 roky
Jan Žalud

Souhlas, "sedí" tak na jednoho ze sta. Vše, co je dle horoskopu. To jaký jsem rodič mi vmete do tváře dítě v pubertě, jako většině rodičů. Opravdu o tom vypovídá až to, jak se to dítko chová v kolektivu a zda dokáže být slušné k ostatním. Tedy zda zná hranice, co si může dovolit. A zda není zanedbané. Více od rodičů není zapotřebí z hlediska vůči společnosti.

5
Před 3 roky

Vyznavači horoskopů mají tak jednoduchý život – dvanáctina lidstva je kamarádská, dvanáctina přísná, dvanáctina bohémská. Jak prosté.

4
Před 3 roky

Castecne to na mne jako rodice i prarodice sedi.

Uvitala bych stejny horoskop v rovine dospele dite-rodic.

Neni nic horsiho nez kdyz potomek na sve rodice a prarodice zapomene v case, kdy jsou jako seniori potrebni jeho podpory, starostlivosti a zajmu.

Ucetnicky receno je zde casto neprima umera ma dati/dal. Tolik casu venovaneho potomkum v case, kdyz peci i penize potrebovali a ... a ted jakoby se nechumelilo cili prdlacky.

Na starousky se haze bobek.

Před 3 roky

Bože , kdo tohle zase vypotil ... chování osoby v daném znamení se odvíjí čím si prošla ... když někdo vyroste v tvrdé až absurdní výchově, nikdy z něho nebude pohodový a laskavý rodič ...

8
Před 3 roky
René Herman

Kdo? Nějaký trouba na drogách, kdo jiný?! 😂

Před 3 roky

Přijede pohřební furgon k paneláku, chlap zazvoní, vyleze ženská na balkon a on na ni křičí:" Vy jste Nováková, pojďte mi podepsat dodák, přivezl jsem vám děcka ze skautského tábora!!"

2

Píšete absolutní nesmysly, alespoň tedy kozoroh a vodnář jsou úplně mimo. Jsem kozoroh, manželka byla vodnář, ale ani jeden z nás se nechoval a nechová k dětem tak, jak to píšete. Já jsem spíš přerostlé dítě a s dětmi jsem dělal blbiny a věčně jsem si s nimi hrála ex byla spíš Herr General, takže asi tak...

4
Před 3 roky

Jsem RAK, a ten horoskop je úplně mimo!

Nevím kdo ho sestavoval a podle čeho, ale asi to někdo cucal z palce u nohy!

3
Před 3 roky

Mně beran docela sedí.

1
Před 3 roky

šarlatáni a podvodníci nabízejí hlupákům svoje dedukce a ti jim za to platí, redaktoři kteří o tom píší musí být neschopni napsat normální článek tak píší o nesmyslech.

1
Před 3 roky

Naprostý nesmysli. Úplný opaky, jak na manželku, tak na mě. Kam na to proboha chodíte 🤦

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA