myslím že pokud někdo řeší "jaký je rodič podle znamení", tak bude hlavně nezodpovědný pověrčivý trumpeťák. Tam bych začal.
Souhlas, "sedí" tak na jednoho ze sta. Vše, co je dle horoskopu. To jaký jsem rodič mi vmete do tváře dítě v pubertě, jako většině rodičů. Opravdu o tom vypovídá až to, jak se to dítko chová v kolektivu a zda dokáže být slušné k ostatním. Tedy zda zná hranice, co si může dovolit. A zda není zanedbané. Více od rodičů není zapotřebí z hlediska vůči společnosti.
Vyznavači horoskopů mají tak jednoduchý život – dvanáctina lidstva je kamarádská, dvanáctina přísná, dvanáctina bohémská. Jak prosté.
Castecne to na mne jako rodice i prarodice sedi.
Uvitala bych stejny horoskop v rovine dospele dite-rodic.
Neni nic horsiho nez kdyz potomek na sve rodice a prarodice zapomene v case, kdy jsou jako seniori potrebni jeho podpory, starostlivosti a zajmu.
Ucetnicky receno je zde casto neprima umera ma dati/dal. Tolik casu venovaneho potomkum v case, kdyz peci i penize potrebovali a ... a ted jakoby se nechumelilo cili prdlacky.
Na starousky se haze bobek.
Bože , kdo tohle zase vypotil ... chování osoby v daném znamení se odvíjí čím si prošla ... když někdo vyroste v tvrdé až absurdní výchově, nikdy z něho nebude pohodový a laskavý rodič ...
Kdo? Nějaký trouba na drogách, kdo jiný?! 😂
Přijede pohřební furgon k paneláku, chlap zazvoní, vyleze ženská na balkon a on na ni křičí:" Vy jste Nováková, pojďte mi podepsat dodák, přivezl jsem vám děcka ze skautského tábora!!"
Píšete absolutní nesmysly, alespoň tedy kozoroh a vodnář jsou úplně mimo. Jsem kozoroh, manželka byla vodnář, ale ani jeden z nás se nechoval a nechová k dětem tak, jak to píšete. Já jsem spíš přerostlé dítě a s dětmi jsem dělal blbiny a věčně jsem si s nimi hrála ex byla spíš Herr General, takže asi tak...
Jsem RAK, a ten horoskop je úplně mimo!
Nevím kdo ho sestavoval a podle čeho, ale asi to někdo cucal z palce u nohy!
Mně beran docela sedí.
šarlatáni a podvodníci nabízejí hlupákům svoje dedukce a ti jim za to platí, redaktoři kteří o tom píší musí být neschopni napsat normální článek tak píší o nesmyslech.
Naprostý nesmysli. Úplný opaky, jak na manželku, tak na mě. Kam na to proboha chodíte 🤦