1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ráda v mém věku zajdu do podniku, kde na mne neútočí padající vidličky. Myslím si, že je na provozovateli koho v podniku obslouží, kuřáci měli jednu dobu taky na vybranou. Buď kde se kouří, nebo kde ne. Nyní je to dané - všichni před hospodou.

Maminky mají v dnešní době mnoho podniků výhradně pro ně s dětmi... i hotely nabízí dovolené pouze bez dětí... a tam vám je klid, ááááááááá

31

Je to soukromy podnik, je. Nechc tam deti, nechce. Tedy nevchovane. Kdyby nechtel psa, tak tam se psem nepujdu. Muzu jit jinam, on prijde o me penize, ale asi mu to za to stoji. Aniz bych se chtela nekoho dotknout, tak dnesni volna vychova ve stylu - pujdme spinkat? pujdeme papat? vecnych otazek nevede k tomu, ze by deti mohly povetsinou travit cas s jinymi dospelymi. Neumi se chovat. Holt jsou mista, kam nemohou a je to tak spravne. Ac sama takova mista nevyhledavam, pokud narazim na nevychovaneho cloveka, nebo psa, odsednu si.

14
Před 3 roky

Je pravda,že za děti odpovídají především rodiče a ti by měli v pohostinství své děti přiměřeně krotit! Ovšem jako podmínku pro obsluhu to nesmí být ! To uč zavání diskriminaci rodičů s dětmi a děti samotných! A pokud rodiče neumí ukočírovat děti v pohostnství,tak je lépe aby tam s dětmi radši nechodili! Podotýkám ,že rodiče jsou ti,kteří jsou plně odpovědni za své děti!

12
Před 3 roky
jAROSLAV HANUŠ

Diskriminace je jak se někteří rodiče a jejich nezvedené děcka chovají ke slušným lidem.

37
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Děti nemají v podnicích co dělat. Aspoň někde by měl mít člověk právo si aspoň někde od nich odpočinout. Takový podnik bych z principu vyhledala. Stejně tak se vyhýbám místům, kde je zákaz psů. Psa nemám, jde o princip. Když někdo přijde se psem k nám, je to moc milé zpestření. Když vidím ve dveřích kočár, otravi mě to.

Dítě ani psa nemám. Psi jsem ale měla

9
Před 3 roky
katka vidrnova

Ale podle vašeho příspěvku to není o toleranci,ale vyloženě o tom,že nemáte rada dětí,to je taky něco jiného...

3
Před 3 roky

Pokud jde o soukromý podnik tak dle mě mu nikdo nemá co kecat do jeho pravidel.To nám jen dnešní svět nutí ty správné hodnoty a normy.Za chvíli budeme mít strach si jít i ulevit a psouknout na WC aby to nebylo na další článek v seznamu cz. Jak jsou lidí nekorektní u vykonání potreby.Lidstvo fakt už totálně zmagorilo.

20
Před 3 roky
karel kolar

zní to sice hezky - ale pravdu nemáte. Co takhle pravidla o hygieně? O zavírací době? O kouření? O dnes už zrušené EET?Tyhle a spoustu dalších pravidel majiteli stát vnucuje - a pokud chcete podnikat, dodržovat je musíte.

4
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

A z mého pohledu bych si vybral bistro, restauraci, kavárnu právě bez těch děcek, hlavně pro ten klid. A to samé je ubytování. Zažila jsem dovču, u nás, kdy se rodiče bavili a chlastali a spratci dělali bordel i po půlnoci. Takže tohle už nikdy

27
Před 3 roky
Sarka Simkova

Byli jsme v Chorvatsku.Rodice někde asi z vychodu,mluvili rusky.Mala holka asi 2-3 roky,jecela uz rano v 6h do 9h,nez odesli k moři.Pak dalsi peklo bylo od 17h do 21h.Rvala MALAKO..KAKAOOO...matka letela pro mleko a dala holce a ona ji normalne pleskla po hube,ze KAKAOOO.Odjeli jsme dřív z dovolené.

7
Před 3 roky

Naprosto chapu a souhlasim. Takovych podniku za me vice. Dospleli si jdou sednout, oddychnout, popovidat a detsky rev opravdu nevyhledavaji. A matek co deti nekoriguji je cim dal tim vic. Pak se nevychovanost mnohdy schovava za adhd..... me jednou stacilo kdyz mi matka odpovedela, ze jeji dite je osobnost.... 3 lete. Jsem moc rad , ze se podobne na situaci divaji i zeny. Viz diskuse nize. Nevychovane dite diskriminuje ostatni. Ne nadarmo se rika ze moje prava konci tam kde zacinaji prava toho druheho.

24
Před 3 roky

S bistrem souhlasím i přesto, že jsem máma mimča. I u nás v Ostravě (natož pak v Praze) je množství podniků, kde se pohodlně vejdete s kočárem, mají třeba zahrádku atd.prostě kde nikomu nebudete vadit. Sama ráda chodím do kaváren s mimčem.

A pak jsou podniky, kde si chcete vychutnat kvalitní jídlo, atmosféru, mate tam schůzku, rande.. mnohdy za to platíte dost peněz .. a tam prostě nevyzpytatelné děti nepatří. Kuchař nemá povinnost ohřívat lahve s mlékem, číšník nesoucí tác plný skla se ještě dívat pod nohy,,a host koukat na přebalování mimča na pohovce za xx tisíc. I přes dotaz maminky zda to nevadí (protože říct, že mi to vadí, byla bych za mrchu)..

17
Před 3 roky

A co tak kavárnu, kde by byl bez dětí vstup zakázán?

5
Před 3 roky
Tomáš Dvorský

Proč ne? Najdu si takovou, kam mohu i bez děti.

6
Před 3 roky

Znám také jednu hospodu která dala ceduly bez dětí. Začaly jsme chodit jinam v tu chvíli mu tržba spadla na nulu. Neuvědomil si že se tam schází celé rodiny. Takže oslavy s babičkou atd narozeniny rodinné srazy i schůzky s kamarády u kávy jsme začaly preferovat jinde. Zůstaly tam 3 štangasti kteří za večer vypily 5 piv a šli domů. Za dva měsíce chodil že už se k němu může s dětmi už nás to nezajímalo. Teď tam má hospoda dětský koutek venku hřiště trampolínu A děti k jídlu pohár za polovic. A nový majitel je spokojený že mu tam chodí rodiny s dětmi.

9
Jiří Pech

Není hospoda jako hospoda. Vyvěsit takovou cedulku před tím, než zjistím, jakou mám klientelu, je samozřejmě blbost, ale podle toho, co bylo o tomto bistru řečeno, jde spíše o malý prostor, kde zavazí nejenom děti, ale i kočárky, navíc jim děti působí škodu na majetku. Toto bistro chce být jako podnik vhodné spíše pro dvojice na pokec nebo jednotlivce, kteří si chtějí v klidu vypít kávu, a u toho třeba přečíst knížku. Asi moc dobře vědí, že probíhání dětí jim tyto hosty odrazují.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA