1600/1600Zbývá 1600 znaků

Mě to tedy také neurazilo a to malé děcko mám. Prostě děti sedět jen tak nevydrží, tak chodím tam, kde je to pro ně přizpůsobené a když jdu bez děcka, tak si ráda zalezu tam, kde mě neotravují cizí děti. 🤷🏻‍♀️ Dnešní matky nechávají ty děti dělat co chtějí, neukázní je. Já osobně když už někam jdeme, tak se snažím malou držet v klidu a když už vidim, že to nejde, tak odcházím. Nebudu trápit sebe ani ostatní. 🤷🏻‍♀️😂

25
Před 3 roky

Tak jsem rad, že diskutující jsou normální, mame dve deti a naprosto chapu ze jsou mista kam nepatri a to rozhodne nemame vychovu ve stylu jsi buh muzes cokoli, takze se obcas staci jen podivat aby se sklidnili ale na drujou stranu chapu ze je to pro ne nuda tak je vemu radsi na hriste a s kamarádem na kafe zajdem sami, jindy, v klidu. Nemam nic proti tomu aby to meli na dverich a bylo nutno to respektovat.

13
Před 3 roky

Souhlas s majitelem bistra, když si rodiče neumí zjednat pořádek svých dětí, aby neobtěžovaly ostatní, tak tam nemají co pohledávat, tady se nejedná o žádnou diskriminaci ze strany provozovatele, on jen upozorňuje na to, aby prostředí bylo pro všechny klidné a optimální, to je vše.

27
Před 3 roky

Nebyt "novinaru", kteri to cele nekonecne rozmazavaji-pitvaji,byl by klid! Ziju ve state ,kde jsou deti brany jako bozstvo,o tom se vam v CR jeste ani nezda,nastesti!A tvrdim u nas,ze ty ceske deti jsou jeste stale ,ty vychovane..Muj dum(bar,bistro atd) muj hrad,moje podminky.

9
Před 3 roky
helena nero

Anglie vaše misto pobytu?Naše děti a rodiče (většina) jsou proti zapaďákům jehňátka nejhnusnější verbež (že to tak hnusně MUSÍM napsat) je anglická a španělská následují francouzi a němci benelux jakš takš.Skandinávci jsou taky pěkný hnus,prvenství ale mají anglie,irsko,skotsko a wales

3
Před 3 roky

Úplný základ by měl být:

Jejich podnik, jejich pravidla.

A o zbytku je zbytečné diskutovat. Nějaký čas jsem strávil v kuchyni jedné restaurace a není horšího hosta nežli rodina s dětmi, která jim dá volnost a nechá je dělat čurbes :-(

28
Před 3 roky
Milan Tribuček

Souhlas 👍👍

5
Před 3 roky

Přibývá matek, kde v jedné ruce má dítě (nebo kočárek s dítětem) a ve druhé ruce mobil. Dítě si pak zákonitě vynucuje pozornost všemi možnými způsoby, zejména hlasitě. Pak přibývá dětí, kteří bez koukání do mobilu nechtějí jíst, křičí a vynucují si získání "placky" všemi možnými způsoby. Tak bych mohl pokračovat, nicméně většina vnímajících tyto situace moc dobře zná.

Požadavek bistra naprosto chápu, některé děti skutečně rostou jako "dříví v lese", ovšem dnes se tomu říká "neomezený rozvoj osobnosti". Nemyslím si, že bystro by udělalo lépe, kdyby zamezilo přístup dětí všeobecně. Ani na jejich prohláčemí nevidím nic hrubého - vždyť chtějí "POUZE" slušnost.

21
Před 3 roky

Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Děti do restaurací ano, ale jen pokud se umí chovat - pro rodiče platí totéž. Platit by to mělo obecně - v obchodech, v dopravě, ve službách... Ale jsem i pro zařízení zcela bez dětí; v jednom takovém hotelu jsem byla na dovolené. Sice byl dražší, ale ten klid...

Společnost je pedocentrická a běda, když se ohradíte, pokud vám třeba něčí dítko z nudy v autobusu okopává ledviny. To se najednou o sobě dozvíte věcí. Asi před měsícem jsem slušně, ale důrazně domluvila holce (zhruba první, druhá třída ZŠ), že lítat po OC, motat se lidem pod nohy a vřískat u toho, se prostě nedělá. Dozvěděla jsem se od ní, slušně řečeno, něco o ne moc chytrém ženském přirození. Ale pak přestala. Její matka (babička?) se na mě podívala tak, že jsem nevěděla, jestli je to obdiv za odvahu to dítě zklidnit, nebo odsouzení za to, že jsem se opovážila něco mu vytknout. Sama ale neřekla nic a chování dítěte ji nevzrušovalo.

8
Před 3 roky

Není to žádná diskriminace, pokud si matinky nedokážou své děti vychovat tak aby se nechovaly jako divá zvěř tak ať nikam nechodí.

12
Před 3 roky

Ta restaurace si to nevycucala z prstu ze dne na den. Zřejmě se ty situace opakovaly a byly neřešitelné. Jinak by taková pravidla nezveřejnili. A nechápu, proč si nekdo vynucuje vstup někam, kde ho podle jejich pravidel nechtějí. Jedno staré české přísloví říká:"Kam tě nezvou, nehrň se !"

30
Před 3 roky

Kupa řečí o ničem: všude platí nějaká pravidla a pokud tam vstoupím, samozřejmostí je, že je budu dodržovat s celou svojíé rodinou. Je to jako na silnici: kdo si usmyslí, že občas nebude jezdit vpravo, brzy na to sám dojede a občas vezme někoho ssebou. Kdo strčí něco kovového do zásuvky, také na to rychle dojede a vada není v zásuvce. Neschopný rodič vychovatel si pouze časem vydupal, že ten jeho zmetek všecho od mala smí, na což sám rychle přijde, ale v pozdějším věku se už nepřeškolí, ale pouze založí milion chvilek a nebo ekoteroristickou organizaci s cílem mít kavárnu nejlépe uprostřed vozovky. Základem každé společnosti jsou pravidla a kázeň! .. a platí to, i když se mi to zrovna nelíbí!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA