1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Zvířata a jejich majitelé se často chovají lépe a působí menší škody než nesoudni rodiče a jejich deti. My osobně vzdy primo zjistujeme zda je hotel na děti ( zvirata) zarizeny... pokud hotel zvířata nechce, snadno jim vstup zakáže. Pokud nechce deti ma to mnohem složitější....

20
Před 3 roky
Tereza Cmíralová

Přesto existují hotely které vyloženě doporučují, že hotel není vhodný pro malé děti. Je to například proto, že je na klidném místě, které je vhodné pro načerpání sil.. Asi to dává smysl že?

8

Snad to bude plošné jako kouření...

Strašní haranti se rodí. Strašní rodiče je plodí a ještě horší je vychovávají. Poměr pitomců se mnohonásobně zvýšil. Knihu už si člověk nepřečte ani ve vlaku. Kupé chybí, haranti všude, se svejma právama, na parkovišti samý piktogramy, tehotnejma nebo co konče, normální člověk, který na to všechno vydělává a platí daně nemá vůbec nic. Je to vzhůru nohama. A je mi jedno co si o tom myslí aktivisti, bio, udržitelní a další pakáž, která nemá co dělat...😊

11
Před 3 roky

Tak jak si může zákazník vybrat podnik, tak i podnikatel by měl mít právo si vybrat kterou zákazníckou skupinu bude preferovat. Když uděláte ženský klub, jeto diskriminace podle pohlavý. Když je něco pro důchodce tak je to diskriminace podle věku. V činske restauraci taky nedostanu svíčkovou s knedlíkem, diskriminace podle rasy a národnosti. Přestaňte hledat diskriminaci tam kde platí svoboda podnikání a zákon trhu. 😀😀😀

15
Před 3 roky

Někteří rodiče nedovedou své děti udržet v klidu a tak se nedivím, že restaurace omezuje vstup dětí. Pokud vyrazím do restaurace kde si chci v klidu dát něco dobrého a posedět v klidu, nejdu někam kde jsou zaměření na děti a je to tam samý koutek s hračkama a podobně.

20
Před 3 roky

To je zase kurde titulek a obsah o nic lepší. Proč do toho motáte právo? Majitelé nikomu nic nezakázali a podle všeho se k tomu ani nechystají. Takže rozbory, co by kdyby jsou slušně řečeno zbytečné. Majitelé pouze dali důrazným způsobem najevo, že si přejí ve svém podniku slušné chování a ohleduplnost vůči ostatním hostům. Bohužel, znám pouze 2 druhy lidí. Ti kteří tato nepsaná pravidla už dodržují a těm je zbytečné to psát. A ti, kteří je porušují. A pokud je samotné nenapadne, že se oni a jejich děti chovají nevhodně, nikdo je už nevychová.

P.S.: ale zkoušet je to potřeba pořád, třeba se mýlím a někomu se rozsvítí

9
Před 3 roky

Byla kavárna, v Praze 7, myslím, kterou maminky s dětmi zlikvidovaly. Majitel uvedl, že matky si daly jedno kafe, u kterého seděly tři hodiny a povídaly, zatímco děti řádily. Hosté nakoukli, viděli, slyšeli a šli pryč. Tak to zavřel.

22
Před 3 roky
Jan Gregor

Vysedávání po hospodách i s miminky a batolaty, to je hrozný dnešní nešvar. Copak malé dítě má trávit denně x hodin v hospodě? A je to dnes hodně časté.

4
Před 3 roky

Článek jsem četl do míst než se začala objevovat slovní spojení cizího jazyka. Zajímalo by mně co tím chtěl pisatel vyjádřit, snad to, že jev světový? Jsem Čech a nemám zájem ve svém věku se seznamovat slovními výrazy nějakého puberťáka

7
Před 3 roky

Teď půjdu do extrému,představte si takové nevychované děti v kostele. Svíčkami by podpálily oltář, svěcenou vodu by natankovaly do stříkacich pistolek a s jezulátkem by hrály kopanou. Vždyť jsou přece osobnosti. Jinak,jsem ateista. Dítě má být vedeno k rozlišování, kde se má jak chovat.

17
Před 3 roky
Pavel Charvát

pěkně napsáno

Před 3 roky

Souhlasím s vyjádřením bistra, také jsme jako rodina chodili na oběd do restaurace, ale nikdy bych nedovolila , aby nase děti běhaly po restauraci, válely se po zemi, obtěžovaly lidi kolem křikem.

Toto je bohužel novodobá kultura restauracii,

takže za mě víc takových zařízení.

S uřvanýma dětma choďte až si je vychováte.

24
Před 3 roky

Původně chtěli něco podobného zavést v jedné ZOO. Děti bylo možno před návštěvou restaurace na chvíli odložit v pavilónu opic. Museli to zrušit, opice byly z nevychovaných dětí tak vystresované, že skončily na ošetřovně.

na chvíli

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA