1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jak tak čtu tak mám zároveň i dotaz.Neměli by náhodou být děti venku a hrát si než s línýma rodičema vysedávat po hospodách a vinárnách. No možná už žiju v jiné době.

27
Před 3 roky
Miroslav Beran

Ale, ale, vy hned líní rodiče... Jste na výletě s dětmi, dneska se řízky v chlebu s okurkou nepěstují. Stavíte se s dětmi na oběd v hospodě, restauraci, kavárně, tedy vychovanými dětmi, to k tomu patří...

2
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Když vidím dnes nĕkteré dĕti jak se chovají k rodičům tak je mi zle asi by občas potřebovaly i na zadek . Mĕ vyčítaly kdysi kamarádky jak mám blbĕ vychované syny nekouří nepijí nechodí na diskotéky no asi jsem je špatnĕ vychovala oba mají vysokou školu a super zamĕstnání

7
Před 3 roky
Ludmila Muszelová

Přesně,záleží na rodičích,jak si je vychovají.Když si nedají čas a péči s nima,budou jim v dospělosti skákat po hlavě..Vám jen záviděla před její nemožností a neschopností si děcko vychovat...

3
Před 3 roky

jednou se mi stalo , že mě v letní restauraci nechtěně pocákali z fontánky děti jednoho známeho herce, který tam seděl s manželkou, a čekali, až je obslouží. Nebylo to tragické, jinak se ty děti chovali v pohodě. Ale taťka jim pěkně jasně a ostře vysvětlil, jak se mají v takovýchto zařízeních chovat. Až jsem musel říkat, že se tak moc nestalo, že to uschne atd. Ale on ne, řekl, že se prostě musí chovat slušně, když tam jsou jiní lidé.

15
Před 3 roky

Po přečtení toho obrázku souhlasím, není tam nic extra. Jednoduše ať capart nedělá bordel a budou všichni happy.

Např :

Capart budě dělat neplechu, vlítne čišníkovy pod nohy a on ho poleje horkou polívkou, pak se bude zase lynčovat čišník, že ho měl očekávat pod nohama.

Prostě kašparkov hadra 🙂

17
Před 3 roky

Ať si rodiny s uřvanými dětmi jedou do hotelů, kde je to "family friendy", ne do luxusních hotelů, kde si člověk zaplatí za nějakou úroveň a nemá chuť poslouchat ukvičené smrady. Mí dva byli jako malí nesnesitelní a upřímně jsem s nimi pro dobro druhých do "lepších" podníků nechodila. Jezdíme jen do hotelů pro rodiny. Když někam jedeme jednou za rok s manželem sami, jedeme do Adults Only hotelů, protože chceme klid a nemusíme řešit, že v noci vzbudíme dítě v pokoji vedle a taky se nemusíme bát, že nás nějaký pišišvor vzbudí v 5 ráno z vedlejšího pokoje. Na plážích a jinde venku nám děti nevadí, naopak v duchu šišlám na všechny děti okolo, ale v hotelech a restauracích chci zkrátka klid. Rozhodně bych ale žádného rodiče neokřikla, vím, jaké je cítit v zádech nenávistné pohledy, když mé dítě křičelo, že se pokadilo :D

11
Před 3 roky

Když vám dospělí členové jedné nevychované minority přijdou se svými nevychovanými potomky do restaurace,normální návštěvníci houfně zařízení opouští.Jestli tomu chtějí restauratéři předejít,vyvěsí resturační řád,podle svého uvážení,podle klíče- nevychovaný rodič-nevychovaní potomci.

9
Kornel Svoboda

tohle není problém jen minorit, nezavádějte...

2
Před 3 roky

S jakým pochopením by se asi setkalo, kdyby majitel povolil vstup seniorům jen do určitého věku? Na opačném konci věkového spektra se to toleruje..

23
Před 3 roky
Ivana Gálová

Každý majitel má mít právo rozhodovat koho vpustí, koho ne . Stačí , že jim vzali právo rozhodovat se jestli jejich podnik bude nekuřácký či nikoliv.

19
Před 3 roky

Děti patří na hřiště ,do heren a dětských koutku .Míst kam jít mají jistě dost .Do restauraci děti nepatří. Abyste hned neprskali, nemluvím o tom ,že se tam s dětmi přijdete najíst a občerstvit, ale o několika hodinovém sezeni ,jak mají některé maminky v oblibě. To se potom nedivte, že to restauraterum a hostům vadí. Mě deti nevadí, ale pokud si budu chtít v klidu posedět a popovídat, hrající si děti pro mne nejsou příjemný zážitek

13
Před 3 roky

Tady bohužel musím dát za pravdu, že mnoho rodičů nechává děti absolutně bez jakéhokoliv dozoru- vidíme to v obchodech, v restauracích. My jsme si jako děti nemohli dovolit kdekoliv dělat rámus, pobíhat, vše brát do rukou aa podobně- teď je takový trend "ať si dítě dělá cokoliv, já jej přeci nebudu pořád buzerovat", ale ono to ostatní opravdu může obtěžovat. Takže vinu bych viděl jednoznačně na rodičích

14

Dítě nebo dospělý. Když se neumí chovat slušně, nemá tam co dělat. Chodit s dětmi do hospody večer je blbost. Že to dělají ve světě? Tady na to nejsme zvyklí. Děti potřebují mantinely, protože pak neví, co se sebou a vymýšlí kraviny. Když jen zmíním kouření v hospodách/restauracich. Souhlasím, že to byl dobrý nápad. Mě samotné vadilo být cítit. Ale když šel někdo kouřit ven na zahrádku pro kuřáky, byly plné matek s dětmi, sedly si vedle vás a měly kecy. Takže asi nějaká ohleduplnost by měla fungovat.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA