1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Byla jsem se rodinou v indické restauraci. Vedle nás seděli rodiče a dvě malé děti. Po jejich odchodu přišla obsluha se smetákem a lopatkou, takový po těch dětech byl, promiňte, bordel.

Jejich rodiče se bavili a vůbec se nesnažili uzákonit svoje děti. Ano, byly malé, ale přesto se musí slušně chovat! Ta věta "miláčku, to nesmíš" zjevně nefungovala. Troufám si položit otázku, když jsou nevychovaní a zpustlí rodiče, jak můžou být vychované děti?

Nedivím se, že někomu došla trpělivost a odmítá obsluhovat. V jakém zákonu je napsáno, že si musí majitel restaurace nechat ničit majetek od lidí, kteří si ničeho neváží? Kde je napsáno, že ostatní návštěvníci podniku musí vydržet křik a lítání dětí okolo stolu?

Taky jsem byla malá, taky jsem občas šla s rodiči do restaurace, ale nikdy mě nenapadlo tak zlobit a křičet. Upřímně, asi bych si na můj zadeček dlouho nesedla!!!

8

Chápu a plně schvaluji. Nikomu není příjemné, když obědvá a na vedlejším stole se mění plinka s hnědým obsahem... My jako rodiče malých dětí, pokud máme hlídání a jdeme do restaurace, zásadně sedíme co nejdál od dětí. Je to jako prdy, člověk snese jen ty svoje...

21
Před 3 roky

Majitel podniku popsal, koho rád v podniku přivítá a obslouží. Nemám s tím sebemenší problém. Pokud je ve státním zájmu provozovat podniky pro maminky s kočárky, ať to ze státního rozpočtu provozuje. Ale nenuťte k tomu soukromé majitele kaváren.

12
Před 3 roky

Plná podpora bistra,smradi se neumí chovat,co je horší,rodičům je to jedno,neumravní je a ještě jsou pohoršeni,když je obsluha napomene. Nedej bože,aby se hadům něco stalo.

34
Před 3 roky

Ten seznam není úplně šťastně napsaný... ono by stačilo uvést, že je restaurace Adult only. To bych jako matka malého dítěte naprosto pochopila. Vybírám si místa, kde jsou na děti připraveni a uzpůsobeni, snažím se, aby dcera u jídla seděla jak doma, tak v restauraci nebo kavárně, snažím se ji vést, aby nekřičela (i když se mi to zatím u ročního dítěte ještě úplně nedaří..), aby neběhala tam, kde nemá. Vždy se snažím s obsluhou domluvit, kam mohu dát kočár. Pokud je k dispozici dětský koutek, chodím si tam s dcerou hrát, aby zbytečně nepřebíhala tam a zpět od stolu do koutku a nerušila hosty a nebyla nebezpečná jak sobě, tak obsluze. Ale bohužel se hodně setkávám s tím, že rodiče v restauracích do koutků děti odloží a vůbec se o ně nestarají. Vesele se věnují sobě, jídlu a pivu a děti jsou bezohledné, sprosté a nevychované, trpí tím, že se jim nikdo nevěnuje. Potom chápu, že si lidé myslí, že dnešní děti jsou takové všechny...

3
Před 3 roky
Maksantova Petra

Jenže statutem Adult only bistro znemožní přístup všem dětem i těm vychovaným. Je evidentní že bistro nemá proti vychovaným dětem nic, ale vadí jim rozjívenci což je pochopitelné. Bistro totiž hájí zájmy i ostatních svých zákazníků kteří si tam přišli v klidu najíst a popovídat. Takže dle mého názoru, je to napsané přesně.

4
Před 3 roky

Pracovala jsem ve velkém obchodě s nábytkem, kde byla i restaurace s dětským koutkem. Párkrát jsme museli vyhánět děti ze sedaček, po kterých lezli i skákali v botech. Jejich rodiče seděli v restauraci a nevšímali si jich

25
Před 3 roky

Na co všechno je dneska právo!!! Jednou je to přece soukromé zařízení, tak ať si určí vlastní pravidla, která jim vyhovují. Ad absurdum - mám právo chodit na návštěvy - takže taky vlezu do soukromého bytu člověka, který mne nezval a budu si tam dělat co chci? Když mne ten dotyčný vykáže z bytu, tak si to mám brát taky jako diskriminaci a všude si stěžovat?

11
Před 3 roky

Nevidím v tom problém. Jsme v EU, chceme být v lecčems světoví, takže ano, i ve světě a EU jsou hotely s poznámkou, pouze pro dospělé. Hodně lidí si chce prostě odpočinout, vykoupat se v bazénu, ......kde mu neskáčou děti na hlavu.

15

Jednou v Luhačovicích jsme byli v restauraci poměrně slavného hotelu, kde se po restauraci chlapeček proháněl na koloběžce. Rodiče v poho, obsluha bez komentáře. Poněkud nám to vadilo, že se kolem našeho stolu promenuje koloběžkář, tak jsme se ohradili, ale byli jsme nemilosrdně rodiči označeni a prohlášeni za škůdce lidstva. Personál mlčel. Perličkou bylo, že jsme si objednali kuřecí stehenní řízek, který byl udělaný z prsou, ale mladý číšník a potom i vrchní tvrdili, že řízek je ze stehna.

1
Před 3 roky

Co to pořád někteří blábolí, že uvedená pravidla chování v restauraci jsou arogantní a psána v afektu? Arogantní mi spíše připadají reakce některých lidí. Zřejmě se v tom poznali. Nadarmo se neříká o potrefené huse. A jestli někteří vyhrožují, že tuto restauraci už nikdy nenavštíví (třeba Tereza Brodská)? Pak to asi bude pro ostatní hosty jedině dobře.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA