Nejsem příznivce řevu nevychovaných děti a ruchu. Tak nelezu tam, kde děti jsou. Někdy to není úplně jednoduché, ale dá se to. Prostě chci mít klid, tak díky za možnost si ho dopřát.
Je podle mě uplně jedno co na to právo, odborník z gastra, vyhláška města ap. Můj dům = můj hrad. Jak píši více zde: Odkaz
Souhlasím s majitelem.
Kdo má nevychovaný a rozmazlený smrady, ať sedí doma a neobtěžuje svoje slušný okolí. Komu se to nelíbí, tak ať sedí doma!!!!!! Dobře majitel !!!
O restauraci, kde mají potřebu takhle mistrovat zákazníky zájem nemám. Mají si na dveře dát nápis “pouze pro dospélé” a vyřešeno. Vzhledem k množství jiných restaurací v okolí by je z diskriminace těžko mohl někdo nařknout. S tím, číst si jejich NoKidding výlevy bych ve své době nemohla ztrácet čas. Můj ADHD syn by mi utekl z kočárku, než bych to přelouskala. Dneska je mu 23 a je to úspěšný student a programátor, organizátor soutěží pro středoškoláky a tanečník. Ty “nevychované” děti, co neumí v klidu potichu sedět v dospělosti takové bývají.
proč by děti nemohly do restaurace s rodiči na jídlo? je to v pořádku, pokud ale nedokáží akceptovat pravidla, nelze se divit, že nejsou vítáni. když nese servírka tři talíře na každé ruce a vběhne jí děcko pod nohy, jak to asi dopadne. děti v restauraci ano, ale neplést si to s dětským hřištěm
V tom bistru přece neřekli, že k nim děti nesmí. Jenom chtějí, aby tam nechodily děti nezvladatelné. Co je na tom špatného?
Oficialni vyjadreni MK mne do SZ na messengeru:
K pravidlům nás vedla dlouhodobě opakující se skutečnost, která je popsaná v našem příspěvku. Od začátku vzniku Marthys si zakládáme na tom, že se nevymezujeme proti žádné skupině lidí a už vůbec ne proti rodinám s dětmi naopak u nás jsou vítáni všichni. Nevymezili jsme se vůči rodičům a dětem, ale vůči konkrétnímu a neohleduplnému způsobu chování některých hostů s dětmi. Příspěvek jsme na naše sítě vyvěsili čistě formálně a spontánně a netušili jsme jaké vašně tím vyvoláme. Ale podle reakcí to vypadá, že je to téma, které ve společnosti asi už bublalo pod pokličkou.
Reakcí máme více pozitivních než hejtů. Rádi bychom se dál soustředili na to co umíme nejlíp a to je dobré jídlo a příjemné útulné prostředí.
Osobne jsem mela MK zarazeno do oblibenych mist, odehraly se zde pro me pomerne zasadnu schuzky. 😊 Ale ta forma komunikace je neprijemna a za me je to snuska kecicek, co se dala vyresit jednoduchym Adults only. To by me jako rodice dvou malych deti podrazdilo mene.
Uprimne, podivejte se treba na takovy Cafe Louvre. Sice tam nemaji vytah a kocar musite vytahnout do druheho patra. Ale vse je perfektni. Od mista, obsluhy, jidla, jednoduche omalovanky, pastelky a to je zrovna tam takovy srumec a mista taktez nemaji nazbyt.
Proste kdo umi umi, kdo neumi a nema zajem, vyvesi antidetsky liebestbrief (foneticky).
Odkdy jsou pravidla diskriminace ? tohle je snad možné jen v čechách, a to že po silnici musíme jezdit vpravo je tedy potom asi taky diskriminace ?
Děti jsou vychované a pak jsou děti co mají takzvanou americkou výchovu, můžou plivat, šťouchat do židlí,kopat do lidí, válí se na zemi tak se nedivím.....
že je nechtějí
Myslím si, že to bistro napsalo slušně a nevidím žádnou diskriminaci malých návštěvníků. Každý by měl vědět,jestli dítě vydrží sedět,nebo jít radši na hřiště se proběhnout.