1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Je právem majitele si určit, pro koho je služba určena. Když chci mit klid, nepotřebuji u vedlejšího stolu hlučného juniora. Múže jít tam, kde múže. A to se týká i hotelú. Kde inzerují, že děti vítány, nejedu

13
Před 3 roky

V druhé polovině let prvé dekády 21. století jsem byl pracovně několikrát v belgickém Liege i v Bruselu. Tedy po našem vstupu do EU. Párkrát jsme se zastavili s kolegy v restauracích.střední kategorie. U většiny z nich byl lístek u kliky s oznámením, že "patron", tedy vrchní, si vyhrazuje právo Vás neobsloužit bez udání důvodu... Námět na zamyšlení!

1
Před 3 roky

Tak podle mě je to obchodní strategie,kterou si každý podnikatel má nastavit dle svého...každý ať si vybere své spektrum zákazníků a na tržbách může zhodnotit,jak se mu jeho plán daří..

16
Před 3 roky

Souhlasím s majitelem bistra - restaurace. Dal na vědomí jasná pravidla a pokud je návštěvník není schopen dodržet, tak si přeci nebude vynucovat přístup a obhajovat se jakousi diskriminací.

15
Před 3 roky

Podle mě je to cele o způsobu komunikace. V článku autorka uvádí agresivní, ja říkám arogantní. Nejsem žádný spisovatel a moje vyjadřováni je spíše strohé, ale rozhodne bych to dokázal napsat tak, abych tím dotčené nenakrknul. Ale co, moje restaurace to není a pokud si majitel tímto způsobem pohonil ego, tak nezbývá než mu to přát 😉.

6
Před 3 roky

hotel Club noChildren a je vymalovano

5
Před 3 roky

Na výběr je míst dost, kde to s dětmi jde, ať si klidně drží "hochkavárnu".

A chtělo by to poslechnout našeptávač wordu, je v těch pravidlech pravopisných chyb jak máku. Pokud budu chtít úroveň, začnu u sebe.

7
Před 3 roky
Ilona Mayerová

Tak chyby by samozřejmě být nemusely, ale není to meritum věci. To co vy považujete za "hochkavárnu" spousta lidí, včetně mě, považujete za standard. Když jdu do restaurace nebo kavárny tak si to chci užít v klidu bez toho abych musela řešit cizí obtěžující dítě, takže vybírám podniky které neinzerují dětské koutky. Stejně tak vybírám dovolenou. Jak sama píšete, podniků kde jsou na děti zařízení, je dost a není důvod se s nimi cpát někam kde to bude problém. Mít malé děti zkrátka přináší určitá omezení, na operu s nimi asi také nepůjdete. Chce to jen trochu ohleduplnosti. Já například vyhledávám podniky kam můžou psi, můj pes si lehne pod stůl a nikoho neobtěžuje, přesto by mě nenapadlo se nejprve nezeptat jestli může dovnitř.

7
Před 3 roky

Nechápu, co na těch pravidlech je neslušné nebo dokonce agresivní. Mně přijdou napsaný srozumitelně a bez kliček.

16
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Schvaluji nic proti tomu nemám. Sama jsem vychovala 4 děti a myslím si ze dobře nikdy a nikde žádnou ostudu nedělaly . Jsem rada když si jdu posedět a je tam relativně klídek .

14
Před 3 roky

A matky nemají spoustu jiných míst kam s dětmi?

Třeba ven nebo navštívít jedna druhou doma.

Takže pár vymezených míst by neměl být problém.

Komu to vadí ať jde jinam.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA