Za ten nadpis článku by někdo zasloužil ne Nbelovku ale pětadvacet na holou,zase styl komár-velbloud!!!
Rozhodně jsem pro "diskriminaci" nevychovaných harantů, ze kterých takto jejich pomatené matky pěstují "osobnosti".
Nevychované děti do restaurace nepatří.
Za nevychované dětí můžou nevychovaní rodiče.
Nevychovaní rodiče do restaurace nepatří.
Děti nemají co dělat ani v restauracích ani v kavárnách. Najíst se odejít . Ani to by nemělo být často. Proč nejdou raději někam na hřiště?
Záleží na majiteli koho si pustí do svého podniku. A také oni přímo nezakazují vstup s dětmi, oni to spíš doporučují a také čekají, že se z hostem co vezme svoje dítě s sebou,
domluví.
Vážení,tohle není problém dětí,ale RODIČÚ kteří je neumí vychovat,nebo nechtěji.
souhlasím, děti byly, jsou a budou stále stejné. Ten, kdo se mění je dospělák a jeho výchova. Maminky dnes víc koukají do mobilu a na sledovanost jejich instáče než na svoje děti, raději sedí v kavárně na kafíčku než aby si s dětma hrály..... a každá bude tvrdit, že jí se to netýká, ona je jiná....znám takovýchto maminek opravdu hodně. Naštěstí i dost " normálních" , které jejich děti zajímají, ale taková nebude tahat dítě do restaurace či kavárny. Tam děti nepatří.
Nad požadavky bistra se rozčilují pouze ti, co své děti nezvládají. Ostatní to neřeší.
Kéž by i v Česku bylo legální mít i hotely, kavárny, restaurace, ….dle rozhodnutí majitele jen pro dospělé. Nebo aspoň od 10 let. Na zahraničních dovolených není problém taková zařízení najít.
I dovolene jsou v nabidce bez deti. Za me v poradku, mit moznost si vybrat
Můj hotel moje restaurace. Moje věc koho pustím. Co pořád se řeší. Otevřu školku budou tam děti.