1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Za ten nadpis článku by někdo zasloužil ne Nbelovku ale pětadvacet na holou,zase styl komár-velbloud!!!

2
Před 3 roky

Rozhodně jsem pro "diskriminaci" nevychovaných harantů, ze kterých takto jejich pomatené matky pěstují "osobnosti".

34
Před 3 roky

Nevychované děti do restaurace nepatří.

Za nevychované dětí můžou nevychovaní rodiče.

Nevychovaní rodiče do restaurace nepatří.

26
Před 3 roky

Děti nemají co dělat ani v restauracích ani v kavárnách. Najíst se odejít . Ani to by nemělo být často. Proč nejdou raději někam na hřiště?

5
Před 3 roky

Záleží na majiteli koho si pustí do svého podniku. A také oni přímo nezakazují vstup s dětmi, oni to spíš doporučují a také čekají, že se z hostem co vezme svoje dítě s sebou,

domluví.

5
Před 3 roky

Vážení,tohle není problém dětí,ale RODIČÚ kteří je neumí vychovat,nebo nechtěji.

26
Před 3 roky
Zdeněk Surovec

souhlasím, děti byly, jsou a budou stále stejné. Ten, kdo se mění je dospělák a jeho výchova. Maminky dnes víc koukají do mobilu a na sledovanost jejich instáče než na svoje děti, raději sedí v kavárně na kafíčku než aby si s dětma hrály..... a každá bude tvrdit, že jí se to netýká, ona je jiná....znám takovýchto maminek opravdu hodně. Naštěstí i dost " normálních" , které jejich děti zajímají, ale taková nebude tahat dítě do restaurace či kavárny. Tam děti nepatří.

6

Nad požadavky bistra se rozčilují pouze ti, co své děti nezvládají. Ostatní to neřeší.

44

Kéž by i v Česku bylo legální mít i hotely, kavárny, restaurace, ….dle rozhodnutí majitele jen pro dospělé. Nebo aspoň od 10 let. Na zahraničních dovolených není problém taková zařízení najít.

3
Před 3 roky

I dovolene jsou v nabidce bez deti. Za me v poradku, mit moznost si vybrat

23
Před 3 roky

Můj hotel moje restaurace. Moje věc koho pustím. Co pořád se řeší. Otevřu školku budou tam děti.

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA