Je vtipný že DiCaprio se sice prý stal zapáleným environentalistou, ale ten film který tam natočil tak zvýšil turistický ruch na Phi Phi noi že tam málem zničil přírodu.
Ona to totiž není tak pravda, on byl do toho zapálenej už před pláží.
Perfektní, 2 jsem věděl, ostatní tipoval. Proto mám úžasné 4 z 10...
Zřejmě docela předvídatelný test. Znal jsem jen jednu odpověď, ale přesto jsem dosáhl výsledku 7/10 😄
Taky naprosto stejný výsledek. Jediné co jsem věděl byl Ridley Scott.
Polovinu ze zbylých správných odpovědí jsem odhadl s pocitem, že tak by to mohlo být správně, a druhou půlku nastřílel naslepo.
Ze všech těch filmů jsem viděla jen 2. Jedne úmyslně, druhý, protože ho pouštěli v autobusu. Přesto mám 5/10. Ale jsem ráda, že to jediné, co jsem nestřílela od boku bylo správně. MELOUN 😉 A v devítce jsem to pojala stylem, co by mě mohlo donutit, abych se svým bývalým.... Bylo to jasné.
Jsem zjevně kulturní analfabet. Nebo ne, jen na to, co znám, jsem ještě nepotkala kvíz. Tím nemyslím filmy.
Ani jsem to nezkoušel měl bych 0/10 v životě mi to k ničemu není , plno jmen je pro mě neznámých.
tak proč na článek klikáte,když je to pro vás k ničemu?
10/10, lehké. Ale mám věcnou - Johnny říká studentovi v Hříšném tanci, ať si servíruje polívčičku, a ne okurčičku:-)
3/10, dobrý. Myslel jsem že to bude za 0. Většinu jsem neviděl a kdo byl na castingu na Pomádu to fakt nevím.
5 správně,ale byl to test tipovací.Většinu filmů jsem neviděla a většinu herců neznám.
Já to měl stejné jako Vy, taky jsem tipoval a 5 z 10
Většinu jsem neviděla a vůbec mě to netrápí.
Natáčí se 🆕 díl Čelistí. Pracovní název je 'Dásně'.
A není to dokument o aktuálním stavu z prostředí českého zubního lékařství? 😉
To já zase zalovila v paměti jsem fanda filmového světa...a vida jen dvě chybičky 😉☺️