1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je vtipný že DiCaprio se sice prý stal zapáleným environentalistou, ale ten film který tam natočil tak zvýšil turistický ruch na Phi Phi noi že tam málem zničil přírodu.

2
Před 2 roky
Pavel Moravec

Ona to totiž není tak pravda, on byl do toho zapálenej už před pláží.

Před 2 roky

Perfektní, 2 jsem věděl, ostatní tipoval. Proto mám úžasné 4 z 10...

Před 2 roky

Zřejmě docela předvídatelný test. Znal jsem jen jednu odpověď, ale přesto jsem dosáhl výsledku 7/10 😄

3
Před 2 roky
Tomáš Pícl

Taky naprosto stejný výsledek. Jediné co jsem věděl byl Ridley Scott.

Polovinu ze zbylých správných odpovědí jsem odhadl s pocitem, že tak by to mohlo být správně, a druhou půlku nastřílel naslepo.

1
Před 2 roky

Ze všech těch filmů jsem viděla jen 2. Jedne úmyslně, druhý, protože ho pouštěli v autobusu. Přesto mám 5/10. Ale jsem ráda, že to jediné, co jsem nestřílela od boku bylo správně. MELOUN 😉 A v devítce jsem to pojala stylem, co by mě mohlo donutit, abych se svým bývalým.... Bylo to jasné.

Jsem zjevně kulturní analfabet. Nebo ne, jen na to, co znám, jsem ještě nepotkala kvíz. Tím nemyslím filmy.

3
Před 2 roky

Ani jsem to nezkoušel měl bych 0/10 v životě mi to k ničemu není , plno jmen je pro mě neznámých.

6
Před 2 roky
Robert Nerušil

tak proč na článek klikáte,když je to pro vás k ničemu?

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

10/10, lehké. Ale mám věcnou - Johnny říká studentovi v Hříšném tanci, ať si servíruje polívčičku, a ne okurčičku:-)

6
Před 2 roky
Radka Skalická

3/10, dobrý. Myslel jsem že to bude za 0. Většinu jsem neviděl a kdo byl na castingu na Pomádu to fakt nevím.

1
Před 2 roky

5 správně,ale byl to test tipovací.Většinu filmů jsem neviděla a většinu herců neznám.

6
Před 2 roky
Hana Nová

Já to měl stejné jako Vy, taky jsem tipoval a 5 z 10

1
Před 2 roky

Většinu jsem neviděla a vůbec mě to netrápí.

2
Před 2 roky

Natáčí se 🆕 díl Čelistí. Pracovní název je 'Dásně'.

5
Před 2 roky
Martin K.

A není to dokument o aktuálním stavu z prostředí českého zubního lékařství? 😉

Před 2 roky

To já zase zalovila v paměti jsem fanda filmového světa...a vida jen dvě chybičky 😉☺️

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA