1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíciUpraveno

Byl jeden doktor a dozil se vysokeho veku. Jeho predci take a prozradil recept. Jedl celou zimu kazdy den krabicku sardinek. V lete rikal ze nejlepsi lek je slunce.jak se rikalo: kam nechodi slunce tam musi doktor.

4
Před 4 měsíci
Petr Bačák

Vtipné, jeho předci...😄 😄 😄

Před 1 rokem

Je opravdu důležité doplňovat Vitamín D, obzvláště v měsících kdy není slunce tolik, a tělo by mohlo strádat. Pro celou rodinu už dlouho kupuji Vitamín D3+K2 od značky Herbalus a jsem náramně spokojen.

Kdy jej někdo sháněl, najde jej zde:

Odkaz

www.herbalus.cz
VITAMIN D3+K2
Kombinace vitamínů D3 a K2 je klíčová pro zdraví kostí, zubů, cév a svalů. Produkt VITAMIN D3+K2 dodává potřebné živiny a podporuje imunitní systém.
2

Vitamín D = drožďová polévka, drožďová pomazánka, drožďové knedlíčky. Všechno to miluju. Má to jen jednu nevýhodu. Musíte si to udělat sami.

10
Před 1 rokem
Miroslava Fišerová

kdyby jen udělat,ale i sežrat 😄

8
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

já to mám naopak, mě vyhovuje, když je celý den tma a zatažíno a když svítí slunce jak šílený, tak jsem na palici.

9
Před 1 rokem

Po zjištění nízké hladiny vitamínu D z krevních testu paní doktorka předepsala Vigantol a po delší době se deficit vitamínu zlepšil v létě sluníčko a v zimě kapky s vitaminem D.....

11
Před 4 měsíci

Máte žít na zahrádkách a zimy trávit u moře jako my zahrádkáři.

My Zahrádkáři ale jdeme do politiky a zavedeme zahrádky zdarma rovnou do Ústavy a dáme lidem na výběr.

14
Před 4 měsíci

Někde bude zakopaný pes 😄. Z laboratorních testů mi vyšlo, že mám D dost. Ale jsem bledá a na slunko nechodím, protože ho nesnáším, jím vyváženě. Žádný vitamín D neberu. Menstruace celou dobu bolestivá, ale plodná jsem až až, kde se teda stala chyba?

1
Před 1 rokem

Zjistit hladinu Vitaminu D v krvi muzete i pomoci diagnostickeho domaciho testu:-) Pritelkyne bere Vigantol a ma nizsi hladinu nez ja co ho nebere. Vysledky zjisteny pomoci spolehlive testu na Vitamin D od Rouska.cz

2
Před 1 rokem

... letos mi naměřili hodnotu 25 (myslela jsem že budu mít málo, ale takhle málo ne), minimum je 75 -...., takže už denně zobu, není mi 20 ani 30 :)

3
Před 1 rokem
Michaela Bendová

Nechte si od lékaře předepsat vigantol - běžné doplňky D3 jsou slabé...

4
Před 1 rokem

Pokud někdo je nucen brát kortikoidy tak koupit rovnou k němu Vitamin D. Hodně odvapnuje.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA