1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A to je zase hovadina na druhou. Vzpomeňte si na doby, kdy se všichni těšili na to, až bude promenáda v plavkách v pořadu, kde se volila Miss. Jaké byly ideální míry? 90-60-90. Což je rozdíl 30 cm.. podle článku, kdy je zdravé rozmezí 1-16cm, by každá takováto štíhlá krásná holka měla hned mega riziko..

4
Před 1 rokem

Člověk s minimální představou o fyzice ví, že BMI je nesmysl, protože předpokládá placatého člověka. Výška by měla být ve třetí mocnině. Ale ta je na tyhle odborníky moc vysoká.

4
Před 1 rokem

BMI nebo BRI je nesmysl, každý jsme úplně jiný. A jestli je někdo tlustý, hubený nebo má nadváhu je jeho věc a i boj.

5
Před 1 rokem
Ivana Maršálová

Souhlasím s Vámi. Daleko účinnější je velké zrcadlo, dobré oči...a soudnost. BMI je nesmysl (to už přiznali i všichni přednášející lektoři na přednáškách) - nezohledňuje pohlaví, vek, množství svaloviny a tuku ani hustotu kostí. A s BRI to bude podobné. Hlavně že má někdo za tento "vynález" dobře zaplaceno.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

BMI index je v pohodě. Vždycky mi vyjde váha úplně perfektně, akorát mi podle situace a ročního období chybí mezi 7-15 centimetrů 🤣🤣🤣

15
Před 2 měsíci

BMI, BRI všichni se toho snaží držet a proto dnešní mladí kluci připomínají kostru z čápa a holky jsou anorektičky a dej pán bůh, aby nezačalo foukat.

2
Před 1 rokemUpraveno

Kg/m², to je cca 10 Pa, ne?

1
Před 1 rokem

Sorry, u toho ilustračního fota není žádný index potřeba, mrknu a vidím (obezita jak vyšitá)🤣

7
Před 2 měsíci

Kouknu do zrcadla a hned vím jak na tom jsem, nepotřebuji ani váhu. Hlavní je jek se člověk cítí.

Před 2 měsíci

Že je BMI nesmysl je jasné každému, kdo chápe, že lidské tělo je trojrozměrné a tedy druhá mocnina v BMI je špatně ..

1
Před 2 měsíci

Ano, stejný obvod pasu stejný u ženy vysoké i malinké, hloupost, ne?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA