A to je zase hovadina na druhou. Vzpomeňte si na doby, kdy se všichni těšili na to, až bude promenáda v plavkách v pořadu, kde se volila Miss. Jaké byly ideální míry? 90-60-90. Což je rozdíl 30 cm.. podle článku, kdy je zdravé rozmezí 1-16cm, by každá takováto štíhlá krásná holka měla hned mega riziko..
Člověk s minimální představou o fyzice ví, že BMI je nesmysl, protože předpokládá placatého člověka. Výška by měla být ve třetí mocnině. Ale ta je na tyhle odborníky moc vysoká.
BMI nebo BRI je nesmysl, každý jsme úplně jiný. A jestli je někdo tlustý, hubený nebo má nadváhu je jeho věc a i boj.
Souhlasím s Vámi. Daleko účinnější je velké zrcadlo, dobré oči...a soudnost. BMI je nesmysl (to už přiznali i všichni přednášející lektoři na přednáškách) - nezohledňuje pohlaví, vek, množství svaloviny a tuku ani hustotu kostí. A s BRI to bude podobné. Hlavně že má někdo za tento "vynález" dobře zaplaceno.
BMI index je v pohodě. Vždycky mi vyjde váha úplně perfektně, akorát mi podle situace a ročního období chybí mezi 7-15 centimetrů 🤣🤣🤣
BMI, BRI všichni se toho snaží držet a proto dnešní mladí kluci připomínají kostru z čápa a holky jsou anorektičky a dej pán bůh, aby nezačalo foukat.
Kg/m², to je cca 10 Pa, ne?
Sorry, u toho ilustračního fota není žádný index potřeba, mrknu a vidím (obezita jak vyšitá)🤣
Kouknu do zrcadla a hned vím jak na tom jsem, nepotřebuji ani váhu. Hlavní je jek se člověk cítí.
Že je BMI nesmysl je jasné každému, kdo chápe, že lidské tělo je trojrozměrné a tedy druhá mocnina v BMI je špatně ..
Ano, stejný obvod pasu stejný u ženy vysoké i malinké, hloupost, ne?