1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Bez urážky a bez povýšenosti. Příliš mnoho žen, které by odpovídaly mé představě o Ženě, jsem neměl tu čest poznat.

Věřím, že ona představa není ani v nejmenším naivní, ani snová.

Nemohu se zbavit dojmu, že v rámci žen dochází k jevu, který jsem nazval Maskulinizací.

Zjednodušeně se jedná o přejímání mužského Chování a Vystupovaní doprovázené ostrými lokty a nabroušeným jazykem.

3
Před 1 rokem

Popravdě řečeno, autorka píše o krásných, atraktivních ženách, ale takové mají velkou nevýhodu v tom, že je většina mužů přesvědčena a je to většinou pravda, že takové nejsou pro jednoho muže a tak si s ní raději nezačnou, protože proč se předem bát, že jsem jenom zastávka. Začnou si s nimi podobní muži, kteří s nimi stejně nevydrží, protože proč by viseli s jednou, když můžou mít jiné takové, každou chvíli.

1
Před 1 rokem

dostaly samostatnost chtely feminizaci a zacalyz se chovat jako Xeny. Muz potrebuje ženu chránit mít poslání tak jako posledních x tisic let jinak ztraciz svoji roli. Holky jsou bojovnice a tyto muzi nechtějí můžou si za to samy..je třeba zjemnit vážené .

2
Před 2 měsíci
Jiří Stančák

Tak zjemnete. Vzhledem k tomu, že většinu nasili na ženách páchají jejich partneři, jsou řeči o ochraně dost absurdní. Myslím, že postačí ženu respektovat jako lidskou bytost a nevnucovat ji nějaké role.

1
Před 2 měsíci

Když se jí něco nelibý je dobře že se ozve když se jí něco nelibý opačné je to taky spravny

Před 1 rokem

Některé ženské jsou všechny stejné 😉😀

2
Před 1 rokem
Dominik Kárník

To znám, ale ještě to pokračuje : " a některé jsou ještě horší".

1
Před 1 rokem

Krásná žena, zbytečná starost!

19
Před 1 rokem
Miroslav Leták

No a pak taky máme řadu takových slečen, co o sobě tvrdí, že jsou single proto, že jsou až moc hezké a muži se je bojí oslovit 😄. Vždycky si říkám, kam na takové sebevědomí chodí.

16
Před 2 měsíci

Už samotnej titulek je nesmysl. Tyhle pipiny o nic nebojují. Mají jenom přehnaně nastavenej filtr. Toť vše.

Já jsem krásná a chlap je tu od toho, aby mě finančně zajistil, staral se o mě a já nemusela nic dělat.

1
Před 1 rokem

Krása taky není všechno ,už by si ženský měly uvědomit co chtějí,plno jich to do dnes neví.Jinak jako vždy plno omáčky,a žádný závěr...

1
Před 2 měsíci
Pavel Novak

Zeny to obvykle vědí. Muže to ale obvykle moc nezajima, protoze oni přece vědí lépe, co je ženská role a co zeny dela skutecne šťastné. Navíc muze nepřestává šokovat, že ruzne zeny mohou chtít ruzne věci. Kdo by od těch zvířátek čekal takovou sofistikovanost...

Před 1 rokem

pokud umí vařit a uklízet, je skromná a ke chlapovi vzhlíží, tak pak by neměl být problém skoro u každého chlapa.

10
Před 1 rokem
Pavel Majerek

Ano, měla by mít důvod k němu vzhlížet, pak by to bylo bez boje😅

6
Před 1 rokem

No a někteří muži si pletou lásku se vztahem nadřazenosti a podřazenosti a tím tlačí ty ženy, které mají aspoň trochu sebeúcty, do boje...

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA