Bez urážky a bez povýšenosti. Příliš mnoho žen, které by odpovídaly mé představě o Ženě, jsem neměl tu čest poznat.
Věřím, že ona představa není ani v nejmenším naivní, ani snová.
Nemohu se zbavit dojmu, že v rámci žen dochází k jevu, který jsem nazval Maskulinizací.
Zjednodušeně se jedná o přejímání mužského Chování a Vystupovaní doprovázené ostrými lokty a nabroušeným jazykem.
Popravdě řečeno, autorka píše o krásných, atraktivních ženách, ale takové mají velkou nevýhodu v tom, že je většina mužů přesvědčena a je to většinou pravda, že takové nejsou pro jednoho muže a tak si s ní raději nezačnou, protože proč se předem bát, že jsem jenom zastávka. Začnou si s nimi podobní muži, kteří s nimi stejně nevydrží, protože proč by viseli s jednou, když můžou mít jiné takové, každou chvíli.
dostaly samostatnost chtely feminizaci a zacalyz se chovat jako Xeny. Muz potrebuje ženu chránit mít poslání tak jako posledních x tisic let jinak ztraciz svoji roli. Holky jsou bojovnice a tyto muzi nechtějí můžou si za to samy..je třeba zjemnit vážené .
Tak zjemnete. Vzhledem k tomu, že většinu nasili na ženách páchají jejich partneři, jsou řeči o ochraně dost absurdní. Myslím, že postačí ženu respektovat jako lidskou bytost a nevnucovat ji nějaké role.
Když se jí něco nelibý je dobře že se ozve když se jí něco nelibý opačné je to taky spravny
Některé ženské jsou všechny stejné 😉😀
To znám, ale ještě to pokračuje : " a některé jsou ještě horší".
Krásná žena, zbytečná starost!
No a pak taky máme řadu takových slečen, co o sobě tvrdí, že jsou single proto, že jsou až moc hezké a muži se je bojí oslovit 😄. Vždycky si říkám, kam na takové sebevědomí chodí.
Už samotnej titulek je nesmysl. Tyhle pipiny o nic nebojují. Mají jenom přehnaně nastavenej filtr. Toť vše.
Já jsem krásná a chlap je tu od toho, aby mě finančně zajistil, staral se o mě a já nemusela nic dělat.
Krása taky není všechno ,už by si ženský měly uvědomit co chtějí,plno jich to do dnes neví.Jinak jako vždy plno omáčky,a žádný závěr...
Zeny to obvykle vědí. Muže to ale obvykle moc nezajima, protoze oni přece vědí lépe, co je ženská role a co zeny dela skutecne šťastné. Navíc muze nepřestává šokovat, že ruzne zeny mohou chtít ruzne věci. Kdo by od těch zvířátek čekal takovou sofistikovanost...
pokud umí vařit a uklízet, je skromná a ke chlapovi vzhlíží, tak pak by neměl být problém skoro u každého chlapa.
Ano, měla by mít důvod k němu vzhlížet, pak by to bylo bez boje😅
No a někteří muži si pletou lásku se vztahem nadřazenosti a podřazenosti a tím tlačí ty ženy, které mají aspoň trochu sebeúcty, do boje...