Není pravda, že si některé ženy pletou lásku s bojem. Všechny ženy si pletou lásku s bojem.
.....a vždy zvítězí, protože dokážou připomenout nepříjemnost v tu nejnevhodnější chvíli po letech a dovedou se mstít až za hrob, i kdyby se měly zkazit samy život. Je to tím, že ženy žijí vzpomínkami a muži zapomněním.
Ženský si hledají pana ideálního na celý život a přitom to téměř nikdy na celý život stejně není....Stačí se umět žít, být samostatná a nežít v pohádkách!
Žena se musí v prvé řadě chlapovi umět přizpůsobit! A to úplně ve všem. Pokud to nedokáže, ať si radši ani žádného nehledá.
Musí?
A koho to trápí ve skutečnosti? Ty ženy samotné nebo jejich okolí?
trápí to tyto ženy samotné. bohužel neustále dávají tento svůj pocit najevo svému okolí, které díky nim pak trpí...
... Je to jejich volba...tímhle nastavením zůstanou dlouhodobě samy a v určitém věku už ani nebudou hledat a ta jejich krása taky není věčná...
Dnes jsou lidé už od mala vedeni k soutěžení, místo k spolupráci. Tak proto.
Perfektně a výstižně řečeno 👍👏, to si zapamatuji
A muži si partnerky pletou s matkami a služkami. Raději sama než dalšího neschopného líného gaučového povaleče
Zajímavé je, kolik muzu se k tomu, ze nejsou schopni mit vedle sebe rovnocennou partnerku a potrebuji otrokyně, která jim bude cechrat ego. Mě by hanba fackovala za to, že jsem takový slaboch...
Myslím, že v nadpisu je chyba. Mělo tam být "většina žen si pletou lásku s..."
Já to zjednoduším, kníkat, kuňkat, hrát, manipulovat, úspěch zaručen.
"Chceš-li mít doma krávu, chovej se jako vůl..."
Doplň si: "Chceš-li mít doma královnu, ... ."
Tak asi tak 🤭