1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Není pravda, že si některé ženy pletou lásku s bojem. Všechny ženy si pletou lásku s bojem.

5
Před 1 rokem
Peter Kelly

.....a vždy zvítězí, protože dokážou připomenout nepříjemnost v tu nejnevhodnější chvíli po letech a dovedou se mstít až za hrob, i kdyby se měly zkazit samy život. Je to tím, že ženy žijí vzpomínkami a muži zapomněním.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Ženský si hledají pana ideálního na celý život a přitom to téměř nikdy na celý život stejně není....Stačí se umět žít, být samostatná a nežít v pohádkách!

2
Před 1 rokem

Žena se musí v prvé řadě chlapovi umět přizpůsobit! A to úplně ve všem. Pokud to nedokáže, ať si radši ani žádného nehledá.

6
Před 1 rokem
Hana Mácová

Musí?

1
Zobrazit další 4 reakce

A koho to trápí ve skutečnosti? Ty ženy samotné nebo jejich okolí?

17
Před 1 rokem
Jaroslava Sedláčková

trápí to tyto ženy samotné. bohužel neustále dávají tento svůj pocit najevo svému okolí, které díky nim pak trpí...

11
Před 2 měsíci

... Je to jejich volba...tímhle nastavením zůstanou dlouhodobě samy a v určitém věku už ani nebudou hledat a ta jejich krása taky není věčná...

3
Před 1 rokem

Dnes jsou lidé už od mala vedeni k soutěžení, místo k spolupráci. Tak proto.

12
Igor RYBAR

Perfektně a výstižně řečeno 👍👏, to si zapamatuji

6
Před 2 měsíci

A muži si partnerky pletou s matkami a služkami. Raději sama než dalšího neschopného líného gaučového povaleče

3
Před 2 měsíciUpraveno
Michala Lorethova

Zajímavé je, kolik muzu se k tomu, ze nejsou schopni mit vedle sebe rovnocennou partnerku a potrebuji otrokyně, která jim bude cechrat ego. Mě by hanba fackovala za to, že jsem takový slaboch...

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 měsíciUpraveno

Myslím, že v nadpisu je chyba. Mělo tam být "většina žen si pletou lásku s..."

Před 2 měsíci

Já to zjednoduším, kníkat, kuňkat, hrát, manipulovat, úspěch zaručen.

1
Před 2 měsíci

"Chceš-li mít doma krávu, chovej se jako vůl..."

Doplň si: "Chceš-li mít doma královnu, ... ."

Tak asi tak 🤭

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA