1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ani mě to nepřekvapuje. A počkejte až začneme zbrojit. To bude peněz a vci koupíme jenom pár. Zato spoustu loupáků se stratí.

16
Před 1 rokemUpraveno

Do očí bijící střet zájmů. Myslím, že takový článek, a to ani s dovětkem, by neměl být zveřejněn. Je zcela zavádějící, ale autor svého cíle dosáhl.

5
Před 1 rokem

Trochu se v těch Kroupách ztrácím? Tohle je ten investigativní manipulátor, nebo ten druhý, prolhaný udavač, nebo třetí, překupník dronů se 100% ziskem??

Před 1 rokemUpraveno

To, že zakladatelé iniciativy jsou bratry redaktora Kroupy s vyznění jeho článku nijak nesouvisí. 😂

8
Před 1 rokem

S nikým jsem nic nekonzultoval, na nikoho jsem netlačil! A ta suma taky nesouhlasí! 😀😀

1
Před 1 rokem

Až se konečně přijde na to co se děje, tak to nejde ponechat bez vyhazovů těch, kdo jsou zodpovědní za tento chaos...

2
Před 1 rokem

Šéf inspekce taky kontroloval ve skladě fusekle jesti tam jsou aby si je experti nemuseli kupovat??

1
Před 1 rokem

Škoda že nekompetentní paní ministryni není schopen nikdo odvolat, že?

3
Před 1 rokem
Aleš Borovička

Jó to je náš Péťa. Impotentní jako vždy😉

2
Před 1 rokem

Můžeme si skutečně dovolit, aby i na tomto aktuálně nejdůležitějším ministerstvu panovaly poměry jako ve chlévě?

3
Před 1 rokem

Fialo, do čeho lejes peníze z našich daní? Že se nestydíš. A takového leadera jako je Černochová chcete v Praze volit?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA