Ani mě to nepřekvapuje. A počkejte až začneme zbrojit. To bude peněz a vci koupíme jenom pár. Zato spoustu loupáků se stratí.
Do očí bijící střet zájmů. Myslím, že takový článek, a to ani s dovětkem, by neměl být zveřejněn. Je zcela zavádějící, ale autor svého cíle dosáhl.
Trochu se v těch Kroupách ztrácím? Tohle je ten investigativní manipulátor, nebo ten druhý, prolhaný udavač, nebo třetí, překupník dronů se 100% ziskem??
To, že zakladatelé iniciativy jsou bratry redaktora Kroupy s vyznění jeho článku nijak nesouvisí. 😂
S nikým jsem nic nekonzultoval, na nikoho jsem netlačil! A ta suma taky nesouhlasí! 😀😀
Až se konečně přijde na to co se děje, tak to nejde ponechat bez vyhazovů těch, kdo jsou zodpovědní za tento chaos...
Šéf inspekce taky kontroloval ve skladě fusekle jesti tam jsou aby si je experti nemuseli kupovat??
Škoda že nekompetentní paní ministryni není schopen nikdo odvolat, že?
Jó to je náš Péťa. Impotentní jako vždy😉
Můžeme si skutečně dovolit, aby i na tomto aktuálně nejdůležitějším ministerstvu panovaly poměry jako ve chlévě?
Fialo, do čeho lejes peníze z našich daní? Že se nestydíš. A takového leadera jako je Černochová chcete v Praze volit?