Šifrovaní fízláci a kyperští šmíráci z hnutí SaTAN, nám už ale dávno totalitu bolševického střihu do Čech zavedli! Rakouský prolhaný slepičák nám hned po nástupu do funkce zavedl šmírovaní lidí pomocí kamer s detekcí obličeje! Nevěřím, že v tom nemá prsty i ten největší rozvědčický fízl z Hradu, soudruh předseda Pávek?!
Dobré jitro zdravi vnitro. To že jsme sledování je bohužel pravda. Buď mobil GPS v autě či platební kartu. Prosťe moderní technologie. Je lepší radéji na to nemyslet. Svét je o informacích. No lepší než být sledován bývalým režimem.
Bohužel tento režim se snaží sklouznout k tomu bývalému režimu.
Aaa uz se vezem uz nas maj na lopate. Takze na jedne strane si budeme hajit sve soukromi a na druhe strane se v nem bude hrabat, kazdy urednicky uchyl.
jedině VPN nebo TorVPN bez toho na net nevlezu, VPN švýcarská nebo z Panamy. Sice to stojí 500 kč + měsíčně, ale zaručená jistota, že kam se koukám a odkud jsem a má IP bude vždy jiná. Nebuďte hloupí, těch 500 kč za VPN za to stojí.
Kvalitní a bezpečnější vpn se dá udělat za stovku. (VPS s OpenVPN, nebo wireguardem)
Dovedete si představit, kdyby tuto "vymoženost" chtěl zavést Babiš? Nemusím popisovat, co by se v ČR začalo dít. Chtěl bych slyšet vyjádření jejich (vládních) voličů k tomuto návrhu. Budete je bránit do morku kostí. A proč, protože všechno co dělají je pro dobro demokracie.
Babiše nechci, ale jaký důvod bych měl mít volit stávající vladní kliku to opravdu nevím. To co předvádí mě tedy nepřesvědčuje. Bude tady snad nějaká jiná alternativa? To co tam dnes člověk vidí je odpudivé. To se týká jak vládní koalice, tak i opozice.
asi jsme se tímto vrátili do komunismu . jak si to představujete ? Vždyt je to omezování oobní svobody , uvěědomujete si to a máme demokracii ale podle tohoto článku to na dmokracii nevypadá žádný šmírování nebude je to jasný?
Ono to šmírování už tady funguje, akorát ho šmejdi chtějí zdokonalit a doladit.
Co k tomu říct, Orvel 1984 v praxi v roce 2024 . Jen mne mrzí že jsem si neuvědomil že na tom všichni spolupracujeme, stačí zanechat elektronickou stopu a vše se monitorije. Ale já co napíšu za tím si stojím. Jen čekám kdy z toho ministerstvo "PRAVDY!"udělá trestný čin.
Proboha, kdy už se lidem otevřou oči a pochopí, že tahle demoliční parta likviduje ČR a zavedla mnohem drsnější cenzuru a udavačství než bylo v padesátých letech minulého století. Má to podobnost jen se čtyřicátými lety.
Jak omezit svobodu a šťourat se v soukromí jsme již zažili,chceme to znovu????