To je už jak za komoušů.
Omyl,jeste horsi.....
A pak že tady není policejní stát.🤣 V jedné diskusi jsem to napsal, a ti obhájci Fialy mi dali🤣
Mě by zajímalo, Co tam nahoře šňupou nebo berou. Protože nic normálního to asi nebude, když z nich vylézají takovýhle blbosti, pak ještě lžou, podvádějí a další a další hnusy.
🤔 chtěli to ututlat a ono se to provalilo... teď ze sebe budou dělat svatoušky a svádět to jeden na druhýho. Fuj hanba... hnát je (víte jakým) krokem
Zase se někdo snaží o špiclování lidí ale to velké množství všelijakých
podvodných reklam nemá zájem řešit nikdo demokraciji si někteří úředníci
představují jako šmírování lidí tak jak se to děje v Rusku
Fiala a Rakušan jsou lháři.Ubohá ODS……to je ta svoboda ,za kterou jsem v 89 zvonil?A bejvalej komunista na hradě to podepsal.Smutné 👎🏾Vládní názor-správný názor.Jak za vlády soudruhů👎🏾
Takhle rozsáhlé sledování občanů to neměli ani komunisti . Tohle je novodobá komunistická diktatura schovaná a omluvitelná pod jakoukoliv zamiňkou jako dříve
A místní ovce, už to zase od békávali 🤷. Kazí te jim radost z poslušnosti a z pocitu, že sami myslet nemusí. Stačí na všechno za béknout a přizpůsobit se😂🤷
Buď máme neschopné politiky, kteří nevědí, co se děje pod jejich vedením, nebo máme politiky, kteří vědí, ale když je průšvih, dělají, že o tom nevěděli...
Je to součást geniálního plánu jak prohrát podzimní volby. Jestli jinde ve státní správě je volno, tak tady ne, tvrdě na jeho uskutečnění pracují a nic je nezviklá v jejich úsilí.