Jak je možné že se stále drží člen Dozimetru co nikdo nechce vyšetřovat a pořád volá z šifrovaného telefonu a vše řídí a co další kauzy a nic se stále neděje.
Týhle mafiánsky struktuře zvaný STAN pořád lezou preference nahoru. Stockholmský syndrom jaký vyšitý
Pěknej precedent.
Včera mi přišla datovkou pokuta. Tak podle článku budu psát rakušanovi, že se mi to nelíbí a ať zo prověří.
Já bych t poslal urychleně do p.....přijít mě to domů Ondro...
" Vítek úkoly z vlády plní, není důvod ho nějak obviňovat, natož odvolávat. A ten šifrovaný telefon z kauzy Dozimetr už schoval".
Petr Fiala, současný předseda vlády
To je tak, když stranu v zákulisí řídí nesvéprávný mafián. Říkám to již dlouho, Rakušan je to nejhorší v současné vládě.
Starostové a spol korupce v každé obci, městě až do nejvyššího patra. Nechápu jak je lidé mohou volit.
Jurečka by neměl odejít za fakultu. V tom vinen není. Nýbrž za to, že 14 dní do médií lhal a lhal.
Kolik ti dal Rakušane na tu tvoji ohromnou hypotéku!! Ale žádný strachy, zase to okecáš.
Šmejde úplatnej!!
Těch levých kauz a podezřelých úmrtí kolem Dozimetru je již opravdu dost, tato zkorumpovaná vláda měla již dávno padnout.
komunisti se nakonec také požírali mezi sebou
Jenom plácáš bez konkrátního..
Pokud měl podezření tak to měl jít sepsat na nebližší útvar PČR, to neudělal ,je to jasné ovlivňování vyšetřování a měl by odstoupit z funkce.