1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jak je možné že se stále drží člen Dozimetru co nikdo nechce vyšetřovat a pořád volá z šifrovaného telefonu a vše řídí a co další kauzy a nic se stále neděje.

3
Před 1 rokem

Týhle mafiánsky struktuře zvaný STAN pořád lezou preference nahoru. Stockholmský syndrom jaký vyšitý

6
Před 1 rokem

Pěknej precedent.

Včera mi přišla datovkou pokuta. Tak podle článku budu psát rakušanovi, že se mi to nelíbí a ať zo prověří.

5
Před 1 rokem
Ondřej Holous

Já bych t poslal urychleně do p.....přijít mě to domů Ondro...

Před 1 rokem

" Vítek úkoly z vlády plní, není důvod ho nějak obviňovat, natož odvolávat. A ten šifrovaný telefon z kauzy Dozimetr už schoval".

Petr Fiala, současný předseda vlády

2
Před 1 rokem

To je tak, když stranu v zákulisí řídí nesvéprávný mafián. Říkám to již dlouho, Rakušan je to nejhorší v současné vládě.

3
Před 1 rokem

Starostové a spol korupce v každé obci, městě až do nejvyššího patra. Nechápu jak je lidé mohou volit.

10
Před 1 rokem
Taťána Sara

Jurečka by neměl odejít za fakultu. V tom vinen není. Nýbrž za to, že 14 dní do médií lhal a lhal.

6
Před 1 rokem

Kolik ti dal Rakušane na tu tvoji ohromnou hypotéku!! Ale žádný strachy, zase to okecáš.

Šmejde úplatnej!!

17
Před 1 rokem

Těch levých kauz a podezřelých úmrtí kolem Dozimetru je již opravdu dost, tato zkorumpovaná vláda měla již dávno padnout.

9
Před 1 rokem

komunisti se nakonec také požírali mezi sebou

1
Před 1 rokem
Božena Dlouhá

Jenom plácáš bez konkrátního..

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pokud měl podezření tak to měl jít sepsat na nebližší útvar PČR, to neudělal ,je to jasné ovlivňování vyšetřování a měl by odstoupit z funkce.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA