1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak tohle už je opravdu síla, ministr vnitra, se tajně schází s frajerem, který si stěžuje že po něm policie "jde". A ministr to odbyde slovy , že chtěl prověřit zda policie koná správně. A ještě si to zjišťuje na GIBS. To si z nás už opravdu dělají legraci. Tohle není jen na okamžitý vyhazov ale na trestní stíhání.

35
Před 1 rokemUpraveno
Daniel Petřík

A teď si představte jak by to celé vypadalo, kdyby se to týkalo opozice. To by Markétka řvala jako pominutá, jájínek Nutellínek by požadoval okamžitou rezignaci a Milion chvilek by svolal demonstraci

23
Před 1 rokem

Žádný velký důkaz, že by Rakušan kryl nějakou korupci i když bych to i chápal, ale je podle ankety a některých názorů veden jako největší korupčník, jen Bureš je i se svými kauzami čistý jak lilie, opravdu zarážející co tu je za lidi.🙂

12
Před 1 rokemUpraveno
Venca Holub

Jo, jenže lidé nečtou, jinak by chápali vývoj daní a dotací po 8 letech, kdy byl Babiš ve vládě - Odkaz

Ostatně i kolaboranta Zemana volili opakovaně a to za ním byl Mynář a Nejedlý, kterému ze záhadných důvodů Gazprom zaplatil dluh na daních vůči ČR.

4
Před 1 rokem

Nechápu tu smršť hejtů, kdo jiný než volený zástupce lidí, by se měl ptát a kontrolovat, zda nějaký úřad skutečně koná v konkrétní věci. Nešel na PČR zadávat úkoly jak to má dopadnout, ale šel se zeptat na GIBS, zda tuto věc řádně řešili. Navíc jako nadřízený má za povinnost kontrolovat, zda jeho úřad řádně funguje a tady dokonce měl podnět od občanů, že by něco mohlo být v nepořádku, takže to zkontroloval s výsledkem, vše funguje. Nefandím mu, má spousta skutečných průserů za které by měl v politice skončit, ale toto se mě jeví právě naopak.

17
Před 1 rokem
Radim Pokorný

Rakušan není nadřízený GIBSu Vy hlavo!

21
Před 1 rokemUpraveno

Vít Rakušan: "Nic jsem neukradl a výše částky také nesouhlasí." 🙁

Zločinec a gauner... jenom takoví používají šifrované telefony a šifrované aplikace jako např. Signal. 🙁

37
Před 1 rokem
Miroslav Špadrna

Šifrovaný telefon měl přeci kvůli ANU a beztak ho dal na hraní dětem 😂

17
Před 1 rokem

Taková schůzka s tímto tématem jednání není nic jiného, než zasahování do vyšetřování!

Už jen to, že byl ochoten se s někým takovým sejít. Kuliočko by měl rezignovat - což neudělá - když mu ani Dozimetr nesrazil vaz

51
Před 1 rokem
Rostislav Poledník

A Fiala zase nic. Jemu je úplně jedno co mu tam dělají ministři. Co on je za premiéra to je neskutečný. Ale možná zase udělí žlutou kartu.

33
Před 1 rokem

Už tím jak Rakušan nastupoval do funkce si připravil půdu pro nestandartní postupy.Donutil odejít podle mě nejlepšího policejního prezidenta Švejdara. Byl to člově, který kariéru začal na ulici bez známých a svojí pýlí se vypracoval nahoru. A ten nechtěl mít s učitelem s pofiderní morálkou nic společnýho.

22
Před 1 rokem
Václav Hrabák

👍 - Rakusan ho vyhodil a jeste nebyl ministrem .

14
Před 1 rokem

Tak a už se těším na zdejší samosoudce, jak budou vyzývat Ministra demisi, novináři na něm nenechají niť suchou, střet zájmů, podezření z korupce ... jo aha, to není Babiš, tak to je vlastně v pořádku a pan ministr to vysvětlil 😄 😄 😄

21
Před 1 rokem

Nejvíce se mi líbí, to šalamounské řešení na konec. Tak, zkorumpovaný náměstek byl "odejit" ze STAN, aby nešpinil jejich "křišťálově čistý" štít a ve funkci náměstka zústal. No pro mě jen dalsí ukázka jejich nevolitelnosti.

20
Před 1 rokem

Namocen v Dozimetru, krmi nas neuveritelnou pohadkou, ze sifrovany telefon mely pry na hrani jeho deti a ted tohle. Ten clovek by nemel vubec byt na ministerstvu vnitra. Ale co cekat od Fialy, ze?

19
Před 1 rokem

Ministru zemědělství zjevně nevadí, jakého má náměstka.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA