1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pro všechny zúčastněné zákaz činnosti do konce sezóny a 500 000 pokuta a příště si dají pozor.

7
Před 2 roky
Michal Groll

Za co,že ti magoři z Litvínova nespolkli prohru.To bychtěl vidět kdo by hrál v té to lize z mužstev chytrolíne

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Tak aspoň Litvínov spadnul z hrušky. Abdul je bezmozek a Zrzavý kosi bratři dostali tak po papuli

6
Před 2 roky
Kamil Matula

Včera jsem posílala na Diskuzi gratulaci do Olomouce, protože svým nasazením si tu výhru prostě uhrála,ale snížit se k urážkám, to je zbytečné.No,můžete přijet do Litvínova a říct jim to do očí.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Proč nechutná, stadión se bavil, na zápas to nemělo žádný vliv a na pozápasové oslamy Mory také ne🤣Ótočili, zvítězili.

Před 2 roky

Verva neumí prohrát,byli komičtí...

14
Před 2 roky
Jaroslav Hodulík

komičtí byli páni rozhodčí, kdyby absolutně nesmyslně nevykázali hru do středního pásma půl minuty před koncem při tlaku tak se tohle vubec nestalo. tohle nastartovali oni.

12
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tam na východě jsou jen agresivní asiati?

4
Před 2 roky
Jaroslav Novotný

Vy budete asi z náplava Prahy, že? Když jsem dělal v Praze tak jsem to párkrát zaslechl, že za cedulí na dálnici D1 je Asie.

2

Bitky k hokeji patří. Nekoukám na balet v ND.

8
Před 2 roky
Monika Schelzigová

Přesně tak. On i ten hokej je tam zbytečný, bitka by mohla začít už hned po úvodním hvizdu, nezdržoval bych to nějakou hrou.

1
Před 2 roky

Další reklama sportu ... Hnus ... a toto jako má být inspirativní pro koho ?

10
Před 2 roky

Však ujčík přijde kontumace ve prospěch Litvínova čemuž dle jeho IQ bych se ani nedivil

5
Před 2 roky

Oba týmy vyloučit z ligy

11
Před 2 roky
Jiri Horacek

Tvl dost dobry kamo 🤣🤣🤣

2
Před 2 roky

No a co, tak si dali po hubě, no. Hokej není pro slečinky.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA