Pro všechny zúčastněné zákaz činnosti do konce sezóny a 500 000 pokuta a příště si dají pozor.
Za co,že ti magoři z Litvínova nespolkli prohru.To bychtěl vidět kdo by hrál v té to lize z mužstev chytrolíne
Tak aspoň Litvínov spadnul z hrušky. Abdul je bezmozek a Zrzavý kosi bratři dostali tak po papuli
Včera jsem posílala na Diskuzi gratulaci do Olomouce, protože svým nasazením si tu výhru prostě uhrála,ale snížit se k urážkám, to je zbytečné.No,můžete přijet do Litvínova a říct jim to do očí.
Proč nechutná, stadión se bavil, na zápas to nemělo žádný vliv a na pozápasové oslamy Mory také ne🤣Ótočili, zvítězili.
Verva neumí prohrát,byli komičtí...
komičtí byli páni rozhodčí, kdyby absolutně nesmyslně nevykázali hru do středního pásma půl minuty před koncem při tlaku tak se tohle vubec nestalo. tohle nastartovali oni.
Tam na východě jsou jen agresivní asiati?
Vy budete asi z náplava Prahy, že? Když jsem dělal v Praze tak jsem to párkrát zaslechl, že za cedulí na dálnici D1 je Asie.
Bitky k hokeji patří. Nekoukám na balet v ND.
Přesně tak. On i ten hokej je tam zbytečný, bitka by mohla začít už hned po úvodním hvizdu, nezdržoval bych to nějakou hrou.
Další reklama sportu ... Hnus ... a toto jako má být inspirativní pro koho ?
Však ujčík přijde kontumace ve prospěch Litvínova čemuž dle jeho IQ bych se ani nedivil
Oba týmy vyloučit z ligy
Tvl dost dobry kamo 🤣🤣🤣
No a co, tak si dali po hubě, no. Hokej není pro slečinky.