Tomajko neměl a nemá v hlavě nic!
Podezřívám s toho samého spíš Tebe
D.Zeman#90 se řídí heslem "není hanba upadnout, ale zůstat ležet", tak se zved a šel do toho znova.👍 Když se na netu před sezónou řešilo, kdo má krásnější dresy, napsal jsem k Ltv, že je mi to fuk, ať hrajou třeba v pyžamech, hlavně, když budou hrát dobře a ještě líp - vyhrávat. Současný Litvínov má koule.
Jo má ale zase Chomutovský, že? Co vy byste si bez toho Chomutova počali?
Takže tu vidíme 2x jasné vyjádření k rozhodnutí rozhodčích v den zápasu!
.
Antoši, kde jsi se svou nabroušenou břitvou, ať se všem měří stejně a Ujčíku, už máš pokutové formuláře připravené!?
.
V řádech je, že se nesmí vyjadřovat k rozhodčím (neřeší se jestli kriticky, obdivně nebo neutrálně - prostě vyjadřovat) - tak snad si toho tito dva bijci za čistotu ELH všimnou i teď a ne jen, když jde o Jágra a můžou se díky němu nějak zviditelnit...
A kde je to vyjádření k výkonu rozhodčích? Přečetl jsem to 2x a nikde nic takového nevidím!
Co do těch Litvínováků, ta polská PK Orlen chemička valí je mi záhadou, nicméně jsou po té mňamce lehce labilní a těžce na paličku, ale za mě dobrá práce, krom prohry si jako bonus odnesli nabouchané teletníky🤣
No nevím kdo dostal víc 🤣. Myslím, že navrch měl víc Litvínov. Tresty jsou stejné. Každopádně mi přijde, že začali domácí. No, ale fans olomouce se vyznamenali teda úplně famózně
Tak se kluci porvali,no a co. Litvínovští z frustrace a Olomoučtí ze své pověsti provokatérů. Hlavní je,že to všichni přežili ve zdraví...
Tak když hraje Olomouc s náma tak je to jeden z těch horších týmu na šarvátky,kdyby jim to vše měl rozhodčí pískat tak sou pořád ve čtyřech,a když ne provokace tak aspoň vždy brečí u rozhodčích.Sou snad ještě horší než Kladno
Tak Ujčík letos za bitky nastavil dost přísné tresty. Uvidíme zda bude všem měřit stejným metrem, jak požaduje někdy Antoš. Ovšem jen někdy.
S trenérem Vervy se nedá souhlasit. Olomouc naprosto mimo druhou půlku zápasu. Káňa samozřejmě jako vždy na osobní trest + dokonce utkání. A to jak tam Olomoucaci neustále 2 na 1 napadali Litvínovské a rozhodčí nic? To bylo dost nechutné. Prostě Slepice no. Dobré tak do polévky.
Přesně tak🤟👍. Celá typická zajeb... olomoucká zmokla slepice!! Ať radši vytváří umění, v podobě toho jejího smradlaveho "tvarglu"...
Litvínovu se zranil kapitán Matúš Sukeľ . Navíc 2 formace hráli v jiném složení tolik k porážce. Závěrečná bitka patří k hokeji ,jako velký fanda Vervy musím říct že nemáme mužstvo na to aby hrálo agresivní hokej , ale ožezávat se taky nenecháme.
Jděte s tím už do Kopru sportem ku zdraví a podporujete rvačky že se nestydíte za tohle bych dal vyhazov a oni by si to hráči rozmysleli. Tohle se podporuje a ještě o tom píšete. Jdu do kanceláře a dám tam někomu po hubě a počkám na rozhodčího a on mi dá 10 minut , jak by se vám to bude líbit . Určitě ne bude se psát on je hulvát ublížení na zdraví a nakonec soud a vyhazov z práce tak by to mělo být i v tom sportu a byl by klid.
Nesrovnavej kancelar s hokejem
Rozhodčí se má respektovat. Otázkou je další hodnocení jejich výkonu před komisí a jejich případná odměna. Ovšem hromadná bitka nic neřeší. Oba týmy by měly být potrestána odebráním bodů z celkové tabulky. Je to ještě sport nebo volný ring?
Tak se porvali, no a co.