Takže nejpozději v dubnu bude pan Hořava asi už pošesté definitivně končit s prohnilým prostředím českého hokeje. Reaguje tak pokaždé když nedosáhne svého cíle, což bylo doposud vždy...
Je na pováženou, že tento "věhlasný odborník" je pak zase v lednu rok co rok bezpečně volný že? 🤣
Musí o něj být v zahraničí evidentně rvačka. 😂 No a komentovat tu zadinu by byla jen ztráta času...
Je mi líto pravověrných pardubáků, kteří zaslepení prachama a jménama, co dobře vypadaji na papíře vůbec nechápou jak hlubokou jámu jim Dědek vykopává a jak těžce se z ní po jeho finanční likvidaci klubu, budou hrabat zpátky do civilizovaného hokejového prostředí. Dlouho jsem nebyl svědkem smutnějšího a trapnějšího příběhu.....
Základní chybou bylo vyhození Rulíka. To co následovalo potom byla jen sázka na okamžitý efekt, který se ale dlouhodobě nedařilo udržet.
Základním faktem jsou opravdu Dědkovy peníze. Bez nich (jak se píše v příspěvku níže) by top hokej v Pardubicích nebyl. Je dobře si pamatovat jak se před Dědkem Pardubice topily ve finančních krizich (Šmidberský, město, dluhy). Takže všechny stesky a výhrady směrem k Dědkovi, hráčům jsou sice racionální, ale otřepané koho chleba jíš, toho píseň zpívej v tomto případě platí stoprocentně.
Hořavovi fandím, ale Dědkovi ne. Tak je mi líto, že se mu Hořava upsal. Doufám, že neuspěje......
Aha tak ty fandíš Hořavovi, ale doufáš,že nevyhraje. No ale to jen ukazuješ,jakej jsi křivácký charakter
Nikdy jsem tu bandu neměl rád,ale musím uznat,že to je jeden z mála týmu,kde se fanoušek ani trochu nenudí. Titul sice zase neudělají,ale díky nim ta liga není nudná .
. Cirkus KOněpůlky.. Říťolez Zadina je špatnou volbou pro Hořavu, divím se že si ho vybral, protože určitě se musel dozvědět kdo nosil bonzy z kabiny a na Varaďu tomu namýšlenému Napoleonkovi, . Nejlepší by bylo, kdyby si Napoleonek udělal profi A licenci a koučoval to sám., i když by asi za chvíli neměl koho koučovat.
Kecy, kecy a zase kecy
Horava je bezpochyby výborný trenér, který ovšem nikdy nic nevyhrál. Tolik asi k "očekávanému" titulu Pardubic.
Vyhrál titul s Litvínovem, pravda jako asistent trenéra.
Nezapomeň pak zdrhnout a nadávat na sudí, systém a vše okolo… hlavně ze podepsat dědkovi je ok😂😂 měli si nechat varaďu, ale to by i velká jména musela makat bez výjimek no, to se ne všem líbí 😅
No vy jste toho žvejkala taky nevyhráli.
Me je vlastne tech pardubickych fanousku lito.
Majitel, co ma penize a mysli si, ze s nima vyresi vsechno, dela naprosty bordel v klubu. Jednou ho ta hracka prestane bavit a pak bude zle...
aha tvůj klub peníze nemá a nemůže si dovolit lepší čili dražší hráče a tebe to štve, no zvykej si, až postaví halu,tak praskneš vzteky závistí
Hořava v létě ukončil spolupráci se Spartou s tím,že si chce od hokeje na delší čas odpočinout a hle,odpočinek ukončen.
zadina jde zpět, ten taky neví co.
V tomhle se vyzná jen dědek
A neodpočinul ? Dal si půl roku pauzu, to je krátká nebo dlouhá pauza?