To bude legrace až rupnou v playoff bez titulu... ne, že bych to Pardubicím přál, ale začíná mi to smrdět scénářem mnoha klubů, které nakonec skončily v pralese. Přijde mecenáš, co o sportu ví velký kulový, ale za to má chuť do toho mluvit ve všech ohledech, nakoupí se hvězdy, vymění se deset trenérů, postaví se nová drahá hala, dluh klubu na městě jenom poroste... a po třech letech bez titulu ho to přestane bavit a nechá klub padnout na dno.
A dáte příklad takového klubu? A proč by Paedubky měly padnout do pralesa? Z jakého důvodu?
Tam musí proběhnout,i čistka v kádru. Ty tak zvané hvězdy,zredukovat.Smejkal,Červenka,Kondelík. Neexistují. Jen berou nehorázné peníze.
A kolipak že berou, když jste tak informovanej? Odpovíte?
Kdyby ty nesmyslné peníze co nacpal Dědek do Rulíka , Varadi , Zadiny , Červenky , Smejkala , Kondelíka , Zbořila , Šustra a jiných exotů nasypal rozhodčím tak už má ty tituly dva 😂
Hloupý názor hloupého Matula.
Asi se všichni shodnou, že průšvih Pardubic začal vyhazovem Varadi. Pokračovalo to nekoncepčními nákupy. Ne, že by Šustr, Zbořil, Kelemen byli špatní, ale prostě mezi obránci je Jan Kolář z béčka lepší než Šustr a nastejno se Zbořilem. A Kelemen? Lepí díru po Hykovi, akorát k rychlosti nedokáže přidat nápad. Rád bych se pletl, ale podzimní útěk Zadiny si vykládám tak, že si uvědomil, že letní příprava, za kterou byl jako hlavní kouč odpovědný se prostě nepovedla a smrdí to průserem. Proto mě jeho návrat překvapuje. Hořava je určitě dobrej kouč, pes jako Venca, tak snad je vycepuje natolik, aby jejich hra bavila. Což ve stávajícím ročníku bylo asi tak v 10 případech...
Ať je libo, trenéři se moho u měnit každý měsíc, ale to nemůže nikdy zajistit Dědkův sen. A myslím si, že nesplní. Ale je dobře, že peníze se sypou, a ještě posypou, pokud prosadí ten svůj ganderozní plán s megaarenou. Jen nevím, komu s tím chce ublížit nebo pomoci.
pomůže tím České republice,což uznávají hokejisti,co hrají stabilně NHL a třeba to tvrdí i pan Varaďa
Tak to je zase komedie v hokejových PCE...Miloše Hořavy si opravdu vážím.A ikdyž je mi to úplně fuk co se u Dědka s Heřmanem děje,tak dnešní sled událostí nechápu.
Nechápu Hořavu že tam jde,protože pokud tam bude Dědek a Heřman,nemůže to fungovat.
Myslím že do konce sezony tam Hořák nevydrží...
No a pak bude volnej ještě Ládík se svojí Marií...
Tak to je komedie. Je mi líto těch opravdových,starých-dobrých fandů v Pardubicích,kteří byli vždy fajn.
Co to je za logiku od vedení Dynama.Badouček jako trenér zklamal u A tymu,tak se mají s ním i s Ludvigem rozloučit .Peníze asi malé neměli a jejich činnost ocenění nedosahovala.A oni tzn.vedení je přesto šoupnou k B týmu,aby tam dělali stejnou ostudu.
Kocourkov:-))).Pan Hořava není žadné ořezavatko a nenechá si do své prace od majitele kecat. A jsem zvědavý jak tým přijme Zadinu, který od nich ze dne na den utekl
Neboj dobře
Doteď jsem jim přála, že tu krizi překonají, nakonec čtyřku by snad udělali, a pak by to bylo otevřené. V trenérech to nejspíš není, jako ve většině týmů. Hodně bych toho vydýchala, ale Hořavu fakt ne! Snad poletí ještě dřív, než bude pozdě!
hodně hloupé hodnocení i závěr
V těch Pardubicích jsou teda komedianti.pocinaje panem majitelem,to je neskutečné co dokážekdyz šou peníze,jakej bordel a komedie v tom je.uz teď se pan majitel bojí že neudělají titul.a světe div se ,titul stejně neudělají.
jen tvoje zbožné přání a závist