1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Ještě něco tak udělat s koblihou Salfickým.

3
Před 1 rokem
pavel kmoníček

Ten už tam není.jediny pozůstatek z prohnilé doby tam je Herman.

3
Před 1 rokem

Tak jsem zvědavý, na koho Pardubice ukážou za dva měsíce, až budou Hořavu vyhazovat. Už tam byli všichni. Zbývají snad jen Vláďa Kůžička a Ernest Bokroš.

2
Před 1 rokem

Vítáme Miloslava Hořavu a podepisuje s ním smlouvu na 3měsíce,s tím,že do toho nebude Dědkovi kecat

Na příští sezónu chceme Tortorrelu nebo vzbudíme Tichonova

2
Před 1 rokem

I kdyby do toho Dědek nalil miliardu kč,stejně prd vyhrajou,to jeho lámání přes koleno obřími penězi je do očí bijící a stejně výsledek žádný

5
Před 1 rokem

Do stejné řeky nevstoupíš dvakrát. Přátelé já vás varoval. Pardubice jsou jako naše vláda. Přeplacení a myslí, že vše půjde samo.

5
Před 1 rokem

😆 No to je teda komédie😃 Až jim pan Hořava řekne, že je třeba bruslit a makat, půjde za panem Varaďou...

8
Před 1 rokem
Jan Dvořák

Myslím že teď už ne,A ten kdo to bude bojkotovat tak půjde.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pan Dědek může mít miliony ale sportu a hlavně hokeji nerozumí, po neuspěchu v Davosu jsem napsal že brzi vyhodí trenery je to tady

2
Před 1 rokem

cirkus Dynamo.... a jak koukám tak Zadina je taky dobrej kašpárek... ale love nesmrděj 😉 tak proč nevstoupit do jedný řeky 2x že :-)

5
Před 1 rokem

Největší problem Pardubic je golman. Wil jepruměrný golman který mužstvo nepodrží když je potřeba.

2
Před 1 rokem
Jirka cink

V rámci extraligy, je to gólman nadprůměrný, ale letos ještě neměl formu. Bohužel.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Chce se mi zvracet 🤮 takový chytrý člověk, pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu, jak může člověk zradit člověka. 😵‍💫

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA