1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Jsem zděšen - oteplování naší planety zrychluje. Ale když jsem si uvědomil, že v době ledové zase zrychlovalo ochlazování, tak jsem se uklidnil. Planeta mi dokázala, že si s tím poradí i nyní, když už to svedla i před miliony let. Bohužel, dnes je velice módní náboženská ideologie, která rozpoutává hysterii strachu. Blbci a důvěřivci na to skočí a jsou pak ochotni zaplatit vysoké emisní povolenky, jen aby zachránili planetu. Jak ten nemohoucí, pitomoučký, ale zase samolibý človíček nechá sebou manipulovat už pěknou řádku let - a planeta se jako na potvoru pořád otepluje. Z čehož logicky vyplývá, že vybírání emisních povolenek je neefektivní. Proto by se mělo reklamovat a klasifikovat jako organizovaný podvod, a trvat na jejch vrácení. Právníci, kdybyste neměli co dělat, nabízím stěžejní kauzu, která by otřásla celou Evropou.

Před 6 měsíci

No tak když je to od neziskové organizace tak to bude určitě pravda stejně jako v novinách PRAVDA,ale záleží kdo ji platí.

Před 6 měsíciUpraveno

Kolik za tu zprávu od EU dostala, aby napsali co se pomatencům hodí to už se neuvádí.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA