Jsem zděšen - oteplování naší planety zrychluje. Ale když jsem si uvědomil, že v době ledové zase zrychlovalo ochlazování, tak jsem se uklidnil. Planeta mi dokázala, že si s tím poradí i nyní, když už to svedla i před miliony let. Bohužel, dnes je velice módní náboženská ideologie, která rozpoutává hysterii strachu. Blbci a důvěřivci na to skočí a jsou pak ochotni zaplatit vysoké emisní povolenky, jen aby zachránili planetu. Jak ten nemohoucí, pitomoučký, ale zase samolibý človíček nechá sebou manipulovat už pěknou řádku let - a planeta se jako na potvoru pořád otepluje. Z čehož logicky vyplývá, že vybírání emisních povolenek je neefektivní. Proto by se mělo reklamovat a klasifikovat jako organizovaný podvod, a trvat na jejch vrácení. Právníci, kdybyste neměli co dělat, nabízím stěžejní kauzu, která by otřásla celou Evropou.
No tak když je to od neziskové organizace tak to bude určitě pravda stejně jako v novinách PRAVDA,ale záleží kdo ji platí.
Kolik za tu zprávu od EU dostala, aby napsali co se pomatencům hodí to už se neuvádí.