1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

" Amy, stará duše v mladém těle." A těch pijavic kolem. Otec, který opustil rodinu a pak si hřál pracky. No a Blake parazit, smažka, která jí nejdřív opustila, ale vrátila se, když byla slavná. I tím rozvodem nakonec jistě získal velmi slušné odstupné. Elementary dear Watson. RIP Amy.

3
Před 5 roky

Brala drogy a umřela, nevím proč se oslavuje a točí o ní filmy. Co dokázala? Lékaři co zachrání mnoho životů nemají takovou popularitu. Vlastně je to divný žebříček hodnot.

18
Před 5 roky
Martin Kučera

Vy nevíte, proč? Ze dvou hlavních důvodů.

1) aby šla příkladem, co dokázala - když je člověk talentovaný, má si jít za svým snem a jí se to podařilo

2) aby si lidi vzali poučení, že alkohol a drogy k ničemu dobrému není a vede k postupné destrukci zdraví a osobnosti. Lehce se to sice říká, pro některé se to těžko dodržuje. Pro ni byla asi největší chyba, že se dala dohromady se svým přítelem, který ji v drogách a alkoholu podporoval...

13

Popravdě připadá mi zvláštní, že její otec nepřipustil, při prvním problému, že potřebuje léčbu, pro určité lidi byla jen stroj na peníze. Bez ohledu na její zdraví. Jak to řekl psycholog v léčebně - její partner nechtěl, aby se uzdravila - byla jeho chodící kasička. Samozřejmě, člověk také musí chtít sám se svým problémem něco dělat.

2
Před 5 roky

Dávala do písniček kus sebe a dokázala to dostat do lidí.Ti co si z jejích písniček něco vzali tu sílu poznali.

Hektický život ji dohnal dřív než mohla získat nadhled.

17
Před 5 roky

Škoda mladého života a skvělého talentu, měla nádherný hlas a styl hudby, škoda že si už jí neposlechneme v její nové tvorbě.

15
Před 5 roky

jako jednu z mala jsem mel Ami moc rad,byla proste jina ,takovy krasny maly rebel chyvi mi,sni mi skoncila jedna era meho zivota

8
Před 1 rokemUpraveno

Byla neskutecne talentovana a jeji pisne jsou 'timeless' a budou se vzdy hrat. Je to proste skoda, ze zemrela tak mlada. At uz duvod byl jakykoli.

A jedna technicka poznamka: Ziji v zahranici a v clanku, ktery byl publikovan na seznam.cz, se nepise presne, kdo (ktera zeme) muze film videt. Mozna byste to mohli priste upresnit. Dekuji.

Před 2 roky

Byla úžasná zpěvačka. Stará duše v mladém těle. Její otec a Blake jí jen využívali. Hlavně otec. Je jí hrozná škoda.

2
Před 3 roky

Do některých filmů reklama nepatří. Alespoň ne v citlivých momentech. Tenhle film je celý citlivý. Omlouvám se.

1
Před 5 roky

Super speváčka s krasnym hlasom ale skazenou dušou nech odpočíva v pokoji

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA