Nádhera ale na žití to asi moc nebude
Nádhera. Napadlo mě, že by bylo super, kdyby z toho udělali stereo fotky do Meoskopu, aby to člověk viděl ve 3D, jakoby tam stál. Nevíte někdo, zda něco takového neexistuje?
Odkaz
To máte pravdu, je to něco úžasného podívat se, jak to vypadá na jiné planetě, o tom se nám před léty ani nesnilo. Skláním se nad vědeckými hlavami !!!
Skvélé, toto jest cesta kterou by se méla ubírat lidská spolećnost. Velice si váźím vśech odborníků kteŕí posouvají lidstvo na vyśśí úroveń.Bohuźel jest jeśté mnoho uboźákú kteŕí to nechápou.
Dechberoucí záběry!
Ale ty blbé kecy v diskuzi zase, to je tedy něco 🙁
Samý odborník , kulisák z Hollywoodu, je nikdo nepodvede...
připomíná mi to Spojené arabské emiráty, nebo snad Irák? Proč plýtvat miliardami na průzkum tak nehostinné planety, když to máme skoro za humny ....??
a víte, že možná máte pravdu. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že tam prostě je vidět atmosféra 🙂)
Tam asi brambory neporostou.
Je to jen nicneříkající záběr strašně malého území a ještě upravený. Jako kdyby nějaká cizí sonda přistála na Sahaře a nejlépe v době písečné bouře.
Ty záběry jsou pravděpodobně skutečně z Marsu. Ale popravdě, nic moc úchvatného na nich vlastně není, ukazují prostý povrch planety, která je s vysokou mírou pravděpodobnosti bez jakéhokoliv života, asi jako náš Měsíc, akorát že mají poněkud jiné složení prvků, a na Marsu je oproti Měsíci jakási atmosféra, akorát že velmi řídká, a toxická, aspoň tedy pro živočichy žijící na Zemi.
Nádherné rozlišení. Neskutečná podívaná, když si uvědomíme, jak daleko tato planeta je.
Je to mazec 🙂 Koupil jsem si nedávno teleskop a i když z něj vymačkám maximální zvětšení je to pořád jen víceméně tečka.
Na to již jim nikdo snad nemůže skočit. Není to poušť v Nevadě jako většina jejich záběru. No jo no a lidé na tyto cesty platí miliardy
Další šašek co ví kulový, ale nutně si potřebuje jít dloubnout... Náhodou na Vás to video vyskočilo, co? Tak jste musel jít vyzvracet první co Vás napadlo. Všechno je podvod, všichni Vás tahají za nos.