1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dny

Nádhera ale na žití to asi moc nebude

5
Před 3 roky

Nádhera. Napadlo mě, že by bylo super, kdyby z toho udělali stereo fotky do Meoskopu, aby to člověk viděl ve 3D, jakoby tam stál. Nevíte někdo, zda něco takového neexistuje?

2
Před 3 roky
Jan Krab

Odkaz

3
Zobrazit další reakci

To máte pravdu, je to něco úžasného podívat se, jak to vypadá na jiné planetě, o tom se nám před léty ani nesnilo. Skláním se nad vědeckými hlavami !!!

24
Před 2 roky

Skvélé, toto jest cesta kterou by se méla ubírat lidská spolećnost. Velice si váźím vśech odborníků kteŕí posouvají lidstvo na vyśśí úroveń.Bohuźel jest jeśté mnoho uboźákú kteŕí to nechápou.

6
Před 1 rokem

Dechberoucí záběry!

Ale ty blbé kecy v diskuzi zase, to je tedy něco 🙁

13
Před 1 rokem
Martin Chadima

Samý odborník , kulisák z Hollywoodu, je nikdo nepodvede...

7
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

připomíná mi to Spojené arabské emiráty, nebo snad Irák? Proč plýtvat miliardami na průzkum tak nehostinné planety, když to máme skoro za humny ....??

28
Před 3 roky
Jan Šťastný

a víte, že možná máte pravdu. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že tam prostě je vidět atmosféra 🙂)

17
Před 2 roky

Tam asi brambory neporostou.

4
Před 1 rokem

Je to jen nicneříkající záběr strašně malého území a ještě upravený. Jako kdyby nějaká cizí sonda přistála na Sahaře a nejlépe v době písečné bouře.

2
Před 6 dny
Štěpán Goljan

Ty záběry jsou pravděpodobně skutečně z Marsu. Ale popravdě, nic moc úchvatného na nich vlastně není, ukazují prostý povrch planety, která je s vysokou mírou pravděpodobnosti bez jakéhokoliv života, asi jako náš Měsíc, akorát že mají poněkud jiné složení prvků, a na Marsu je oproti Měsíci jakási atmosféra, akorát že velmi řídká, a toxická, aspoň tedy pro živočichy žijící na Zemi.

Nádherné rozlišení. Neskutečná podívaná, když si uvědomíme, jak daleko tato planeta je.

37
Před 3 roky
Dana Doubravka Mikulcová

Je to mazec 🙂 Koupil jsem si nedávno teleskop a i když z něj vymačkám maximální zvětšení je to pořád jen víceméně tečka.

16
Před 1 rokem

Na to již jim nikdo snad nemůže skočit. Není to poušť v Nevadě jako většina jejich záběru. No jo no a lidé na tyto cesty platí miliardy

13
Před 1 rokem
Richard Šramek

Další šašek co ví kulový, ale nutně si potřebuje jít dloubnout... Náhodou na Vás to video vyskočilo, co? Tak jste musel jít vyzvracet první co Vás napadlo. Všechno je podvod, všichni Vás tahají za nos.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt