Na jednu stranu lidstvo dokáže takové úžasné věci, na druhou stranu se zabíjí a vraždí.. Je to děsný, že i v 21 století se najdou šílenci jako je Putin..😥
Souhlasím. Jen to máte trochu moc vyselektované. Američané mají na svědomí také miliony životů a i my jsme se jako součást NATO podíleli na zvěrstvech. Nejsme o nic lepší. Bohužel každá prospěšná maličkost dá spoustu práce, ale ničit je strašně jednoduché.
Na jedné straně velmi působivá podívaná - na straně druhé - tady chce někdo zakládat místo pro život ??? to mi příjde fakt zcela mimo - místo abychom věnovali své úsilí pro zachování života na naší nádherné planetě , chtějí někteří vyšinutí miliardáři ,,kolonizovat" Mars - no - je to úsměvné. Hezký den všem .
Pane, já nechápu, jak Vy nemůžete chápat, že o tomto je ten pokrok. Kdysi vědecká obec zcela vážně tvrdila, že rychlost nad 30 km/h zabíjí...(nevím ten rychlostní údaj přesně, nechytejte mě za slovíčko). Bez ohledu na všechny problémy, které bychom měli řešit tady na Zemi a neřešíme, je to, že můžeme vidět takvéto záběry z Marsu, fascinující úspěch člověka jako takového. Výsledek lidského umu! Za problémy tohoto světa můžou hlavně politici s touhou po moci. Ne lidé, kteří posouvají hranice lidských možností neustále výše a výše.
Snímek pěknej, jenom ty komentáře co tu jsou 2 roky naznačují, že to bude starší snímek.
Představa,že takhle jednou bude vypadat naše Země je smutné.Jak se říká,nic netrvá věčně a jednou se tady u nás možná budou projíždět podobná vozítka a hledat život,který bude nenávratně skrytý v hlubinách na věčnost.
Nebojte se Bůh si nenechá zničit tuto nádhernou planetu,zničí lidi.
"To jsou panoramata!"
Tak bude vypadat Země, až ti pitomci rozpoutají jadernou válku. Nikde není stéblo trávy, neteče tam voda, nerostou stromy. Jablíčko si neutrhneš. Co je na tom krásného? Snad jen to, že vidíme kam až dosáhla naše civilizace. Ano, to je obrovský úspěch. Mě jen napadla ta první myšlenka při pohledu na kamenitou krajinu.
No, naštěstí, i kdyby došlo k jadernému holokaustu, tak by to s vysokou pravděpodobností ze Země neudělalo planetu bez jakéhokoliv života, jakou je třeba Mars. Civilizovaný svět by byl zničen, to ano, ale nikoliv veškerý život na Zemi. První roky po tom by byly ty nejtěžší, ale pak by se podmínky pro život na Zemi normalizovaly. Akorát lidi, by se zcela jistě za pár let nedostali tam, kde byly před zničením světa, jednak by byla populace lidí výrazně nižší, a jejich činnost bez výdobytků civilizace na Zemi by byla podstatně zredukována, omezena.
Je tam klid a pohoda do té doby, než tam vkročí noha američana a dojde k plundrování nerostného bohatství. Za vším hledej peníze, jejich nenažranost je neomezená.
Máte pravdu. Úplně jak Rusko před příchodem američanů. 😄
Jsem starší pán, ale jsem nadšen, že špičková technika a vzdělaní lidé nám umožmili tento fascinující pohled.
Ani já už nejsem mladík, souhlasím s Vámi, jen mě mrzí, že se jako vyspělí lidé neumíme chovat.Mám na mysli vzájemnou úctu a porozumění.
Docela hezká krajina - ale chybí tam nějakej ten les,rybník a stánek s občerstvením...Jsem zvědavej,kdy se konečně lidstvo probere a začne si naší planetky vážit...! :-)
Nádhera ale na žití to asi moc nebude