Většinou souhlas s komentáři ale když si chcete rozšířit vědomosti nebo se dobře pobavit tak TV je poslední šance.Jako příklad bych uvedl třeba pana Krause v jeho pořadu de facto prezentuje pořád sebe a jeho Ivanku.Já čekám abych se dozvěděl něco více od pozvaných hostů ale pan Kraus jim moc velký prostor nedá.Když to moc hrotí tak prostě bednu vypnu toto řešení má každý.
Všichni účinkující berou velké peníze za tento primitivní pořad pro primitivy a říkají tomu kultura. ZRUŠIT kulturu a peníze dát důchodcům a dětem v domovech. Obyčejný popelář je pro společnost prospěšnější než tito komedianti co se jenom baví , chlastají a ještě jsou za to placení...........
Blbost!!!
Kdyby jste to viděli, tak to tak strašné nebylo. Tyto Vaše články jsou strašné, lživé!!! Kotek byl v pohodě, jen dělal show, a Vy z něj hned děláte magora.
Přesně tak
Tohle namá žádnou úroveň, rádoby umělci si rozdávají tučné honoráře a diváci plácají jak jsou všichni vtipní a cool. Teda hlavně Prachař to je pit.omec k popukání.
Tak si přepni program a koukej do rozpálené trouby. Svěrákovci jsou špica - pokud člověk chápe humor jako osvěžení života.
pane cado, mate nezadatelne pravo prepnout na jiny program, nabo to proste vypnout a vzit si dobrou knizku, nebo jit se psem, nebo do lednicky, nebo vynadat rohozce prede dvermi za to , ze neni vyklepana, nebo vyhledejte odbornika. ti blbeckove to delaji za penize, nebot je to jejich prace, nerkuli povolani. je to jen kseft. zkuste si na ne nekdy zajit do divadla. samozrejme az budou mit sanci se VAM, normalnim lidem ukazat. ale vy , pane cado nepujdete. vzdyt jeden listek stoji vic nez mesicni pripojeni !
Soutěž se mi docela líbila , ale vadí mi Jakub Prachař . Neubírám nic na tom ,že je chytrý ,vtipný ,ale mě se zdá hodně namyšlený . Vojta Kotek je naopak milý , vtipný . Přestala jsem to sledovat . Je to můj úhel pohledu ,ale může to být jinak.
Co je to za hloupost? Prachař je moderátor a herec komik. Komu to vadí ať čumí na K.átin zvěřinec - je to pořad výborný a emoce jdou jiným i když nikoli opačným směrem. Bez humoru je h...o život, teto Jano...
Co tady všichni kritizujete-Vy byste za ty prachy taky ze sebe dělali blbce.Je to jejich zdroj obživy,ak dělají to, co po nich žádá režisér.Nikdo vás na ten pořad .nenutí se dívat.
Ne nedělali. Prachy se dají chytře vytěžit.
K VŮLI TĚMTO POŘADŮM MÁME set-top boxi aby jsme měli tyto debility v top kvalitě a když je náhodou slušný film tak jsou v něm 30minutové přestávky na reklamu...........úplné paka z nás dělají..........
... aby jsme...? Sice gramaticky špatně, ale zní to tak inteligentně 😄
Takto bezvadnou hru jsem jsem dlouho neviděla,je to príma primisima,Vojta to překoná,vždyt tu hru to jenom vylepšuje,zase se to uklidní a budeme se opět slušně bavit,celý tým je skvělý a díky za novou živou zábavu v této debilní době.
máte pravdu je to nekorektní agresivní pořad, takhle nám rádoby umělci ukazují jak se máme chovat. Vždyť i v soutěži se dá chovat slušně. To je příklad pro naše děti