1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Pořad, kde se především pobaví známé tváře.

Proč ne, když vám to někdo nabídne. Zábavný

Vojta to s bodrým Prachařem sehráli asi jen pro

diváků. Na tu soutěž se jinak nedívám.

17
Před 5 roky

Když tahle soutěž začala, dívala jsem se. Ale teď už ne. Je to moc uřvané a vadí mi stálé překřikování.

25
Věra Kastenová

Ja sleduji slovenskou verzi, ta je super, kultivovaná a pritom pobavi. Mne už lezl na nervy Dejdar.

14
Před 5 roky

Je úsměvné, že síenenpríma, které ve svých zprávách říká o Česku prakticky jenom samé špatné zprávy, vzápětí vyřvává: máme rádi Českóó ! To ti tak věříme, ty šašku!

10
Před 5 roky

Před 1 minutou

výbornej program,něco se člověk naučí,zasměje,zazpívá a pohled na příjemné herce a zpěváky dodává skvělou zábavu se supr moderátorem

Odpovědět

14
Před 4 roky

A měl proč ty trapný 100 co pořád prachař vytáčí jsou mega podvod a trapný už to jejich kolo brzdí před očima na povel jeden mega podvod hnus nesleduji již hodně dlouho

3
Před 5 roky

Přesně tak , je to banda opilců a vyžírků co si říkají umělci.......máme nejvíc divadel na světě a všechny by chtěli dotace................umělci.......

5
Před 5 roky

Máme rádi Česko - je snad nejlepší projekt, který se kdy povedl. Málokdy pustím tv, ale tohle neopomenu. Skvělý pořad. A jejich štengrování je excelentní.

11
Před 5 roky

To co se teď natáčí je hrůza! Rádoby vtipný moderátor, trápné krimi seriály atd. No prostě hrůza! Kde na to berou peníze!!!

13
Před 5 roky

Tak se vyrábí Česká Naci propaganda ! Tito pseudoumělci to ví , a taky ví že je nikdo nezruší,přece máme rádi "Česko" ! A ani vejvar není marný !

5
Před 5 roky

No komedie, ale někdy už tam mluví moc lidí najednou,. což dobré není pro posluchače, jinak se mi ten pořad líbí, Kuba s Vojtou dobří komedianti.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA