Pořad, kde se především pobaví známé tváře.
Proč ne, když vám to někdo nabídne. Zábavný
Vojta to s bodrým Prachařem sehráli asi jen pro
diváků. Na tu soutěž se jinak nedívám.
Když tahle soutěž začala, dívala jsem se. Ale teď už ne. Je to moc uřvané a vadí mi stálé překřikování.
Ja sleduji slovenskou verzi, ta je super, kultivovaná a pritom pobavi. Mne už lezl na nervy Dejdar.
Je úsměvné, že síenenpríma, které ve svých zprávách říká o Česku prakticky jenom samé špatné zprávy, vzápětí vyřvává: máme rádi Českóó ! To ti tak věříme, ty šašku!
Před 1 minutou
výbornej program,něco se člověk naučí,zasměje,zazpívá a pohled na příjemné herce a zpěváky dodává skvělou zábavu se supr moderátorem
Odpovědět
A měl proč ty trapný 100 co pořád prachař vytáčí jsou mega podvod a trapný už to jejich kolo brzdí před očima na povel jeden mega podvod hnus nesleduji již hodně dlouho
Přesně tak , je to banda opilců a vyžírků co si říkají umělci.......máme nejvíc divadel na světě a všechny by chtěli dotace................umělci.......
Máme rádi Česko - je snad nejlepší projekt, který se kdy povedl. Málokdy pustím tv, ale tohle neopomenu. Skvělý pořad. A jejich štengrování je excelentní.
To co se teď natáčí je hrůza! Rádoby vtipný moderátor, trápné krimi seriály atd. No prostě hrůza! Kde na to berou peníze!!!
Tak se vyrábí Česká Naci propaganda ! Tito pseudoumělci to ví , a taky ví že je nikdo nezruší,přece máme rádi "Česko" ! A ani vejvar není marný !
No komedie, ale někdy už tam mluví moc lidí najednou,. což dobré není pro posluchače, jinak se mi ten pořad líbí, Kuba s Vojtou dobří komedianti.