Co to je za primitivni zabavu? Ten povl ceskeho "show businessu" pustili z ustavu pro dusevne chore, nebo to vysilaji nejakym narusenych chovancum, uklidnujic je, ze jsou na tom vlastne jeste dobre? Jak se takove ubohosti muze nekdo kdo je aspon trochu pri smyslech smat?
Martine! To je přece KULTURA!
No podle me sranda...
Na co dnes se chcete dívat? Na Tvář....?
Star dance nebo Česko hledá superstar? U poslední superstar. kolik jich za ty léta znáte? Langerová ta se trochu chytla.... A ostatní? Jsou v zapomenuti.....
.
Jsou i jiné stanice než Prima, Nova a ČT, ale chápu, že primitivní český divák si jiný televizní zážitek nehledá...
Kotek jednoznačně nechtěl nikoho napadnout , je to herec a hrál to , bohužel , ale a to je vážnější soutěž je naprosto nefér k vůli přístupu moderátora k oběma protagonistům, to co projde Prachařovi, je do nebe volající, vše si ,, vybrečí " , ovlivňuje moderátora apod.. Nemluvě už o tom, že Kotek již dvě poslední kola de facto vyhrál díky vědomostem i taktice , ale kolo se vždy ,, náhodou " zastavilo tak , aby se muselo hrát dál i po třech regulérních kolech a Kotek tedy nemohl vyhrát. Prosím nekamenujte mne jedná se čistě o můj názor.
Také si to myslím, zpočátku jsem se několikrát díval, ale odradilo mě to nadržování Prachařovi... Je to mizerná show.... A zase, je to můj názor, pokud se to někomu líbí, nechť se dívá... Hezký den všem, Karel
Většinou s vnučkou koukáme, ale minulý týden Ova Pazderková a ted si nemohu vzpomenout na jméno té druhé herečky z proti družstva, to opravdu přeháněly a ž jsme televizi vypnuly . No a dnes to tedy vůbec nepustíme.
Nové Máme rádi Česko je o mnoho horší než to co bylo předním .Pan Prachař je trapný se svým vystupováním, už by potřeboval vyměnit. Ale vše je tam asi kamarádsky provázané tak ,že se ho nikdy nezbavíme. Také nová kapela a zpěváci jsou horší než ti co byli minule.Zmizel nádherný zvuk saxofonu, zpěvák také nestojí za nic.Scény s tlačítky, přiblblé řeči a ohromné nápisy Vojta a Jakub jsou trapné.
souhlasím s váma co je to nové pomalu se na to nedá dívat neustále se smějí ikdyž není čemu
Za doby Marvana a Buriana to jsou nejlepší doby.Dnes to je banda umělců e nenazrancu.Cesko bojuje za covid a co dělají umělci???? Jezis ja nemam peníze na hypotéky? A pak j sou na chalupách v cizině nikomu nic nezávidím ale chce se mně blejt .
Kontroverze upoutává pozornost.
Známe to desetiletí z bulváru at digitálního nebo právě tehdy jen tištěného a nebo jen slovního "jedna babka povídala".
Pak se to rozkřilo, že to táhne a získává pozornost, tak se to přeneslo do kultury, obchodu a politiky ..už i sportu.
Využívají toho i někteří politici jako příklad jeden za všechny je Zeman. Geniálně jedním výrokem strhne na sebe takovou pozornost různých "názorových skupiny", že mu pak stačí poukázat na to, co on chce zviditelnit a to se mu vždy povede. Jo lidi ho nemají rádi za to či ono, ale to mu evidentně je u zadele. Jeho cíl "něco zviditelnit" je úspěšný, proč se trápit negativními ohlasy.
Bohužel to tak má ale kdekdo. Viz některé celebrity, aby o nich vůbec někdo četl, musí se o nich psát a aby se o nich psalo, musí být něčím zajímavé. Když to není skrze kvalitu, musí to být přes problém, skandál a kontroverzi. Negativní reklama je taky reklama.
Kdyby to Kotek neudělal, ani bych o té soutěži dlouho vůbec nic nečetl. Ani se na tu "show" nedívám. Pokud chci komedii, drama atd. tak si vyberu bud nějaký vhodný pěkný film nebo divadelní hru. Ne nahranou show převlečenou do soutěže.
Lidi to už přestává bavit a tak se snaží "zachranovat potápějící se lod".
Presne vse jen nahrane😁
Jsem důchodce , sběratel autogramů. Můžu říct, že drtivá většina umělců a zejména sportovců jsou prima a ochotní lidi. U Kotka jsem bohužel hned viděl obrovského machírka, který se po rockovém koncertě, kde si sem tam brnknul na basu, nechal o autogram dlouho prosit jako malý děcko. Totální neochota ke staršímu člověku. Děvčatům se ale velmi ochotně podpisoval na tělo, kam chtěly. Nezanechal u mě dobrý dojem a při výstavách autogramů to klidně říkám. Nikdy mi nejde jenom o ten podpis ale o to poznat toho člověka!
no, baví se tam předeším účinkující, huronský smích kvůli každé hovězině provází celý pořad, každý by asi chtěl vyhrát, ale lačnost Prachaře po bodu je nechutná. dívám se na to, protože v pátek nic jiného v TV nikdy nenajdu...
proč na to čumíte když říkáte že se baví učinkující Prachař s Kotkem jsou super a když to komentujete negativně tak se dívejte na zprávy tam vam všechno říkají po pravdě havně koalice a ano a zbytek přeběhlíku ti co převlekli kabáty
Pár dílů jsem viděl. Nepopírám, že některé "disciplíny" byly zajímavé (např. hledání měst na slepé mapě), každopádně to dobré z pořadu celé naprosto přebíjí ten přihlouplý formát soutěže a nemístné a přiblblé komentáře některých účinkujících. Takže i za mě, nikdy více.