Nějak nechápu, že ho trefil nohou na hlavu, ten šel na zem. Domnívám se, že ten už neměl vstát. On dále poskakuje, dostane další ránu tentokrát pěsti, jde k zemi. Za chvíli je opět na nohou. Pak je opět v akci. Je to jako ve filmu nahraný.
Je to welter ne těžká váha 😜
Dobrý den. Profesionální výklad. Jedna ruka měla být v každé sitaci ve předu a připravena vykrýt údery soupeřů. Jinak pán stál ve střehovém postavení a velmi si věřil. Příliš jistoty, trochu podceńoval. Někdy se to nevyplatí.
Pokud se snažíte uklidnit útočníky, tak nemůžete vysílat nonverbální signál, že chcete bojovat. Lepší je to co dělal on, držet si bezpečnou vzdálenost. Rozhodně lepší způsob, než čekat na ránu. Samozřejmě v tomto konkrétním případě, kdy měl dostatek prostoru si prostor držet. Navíc nikdy nevíte jestli v okolí nejsou nějací další kamarádi. Proto bych asi taky volil formu držet se od nich dál.
Klobouk dolu, že nedal ránu i té čupce v růžových hadrech, tu bych vypl už jen proto, aby držela hubu. Jako sorry, ale takhle pindat po mně, tak se asi neudržím. Plete se do rvačky a kdyby jí ten týpek natáhl i třeba omylem v rozmachu, může děkovat jenom sama sobě...
Mě jen nepřijde na rozum,že se vždy najde kameraman ,který důkladně natočí tyto situace.Přijde mi to hrané.
A vy si myslíte, že když je někde mela že si to lidé nenatočí? Mobil má dnes každý, tak to přece není žádný problém,ne...?
Nadherná práce, tohle se neokouká.. Jak na něho flusnul a pak šel na zadek, prostě krása..
Mě dostává ta slepice bez bot jak hraje na to, že jenom kvůli tomu, že má pohlavní orgány uvnitř a ne venku je nedotknutelná, alespoň na facku teda určitě je...
Tak ty budeš asi velkej hrdina, když bys hned fackoval holku co ti pouze vyhrožuje a nadává.
Jeden z tisíce co na to má fyzicky fond , měli bychom fakt častěji trénovat je však otázkou aby se nám vydařené bránění nevymklo z ruky a nezalibilo se nám mlácením kohokoliv je to fakt těžká zodpovědnost
Kdyby "dokončil" eliminaci prvního útočníka, mohl mít už potom jen jednoho protivníka, ne? Event by skončil celý konflikt. Nebo se pletu? Honzo?
Mozna. Mozna by behem reseni prvniho utocnika dostal zezadu po hlave. Mozna by ho vyresil a pak mel oplejtacky s tim, ze ho vzal moc tvrde.
Tenhle de*** vždy komentuje co ve videu vidíme a ještě na tom vydělává LOVE 😀🤮
Čekáte že bude komentovat co ve videu není ?Ať si na tom třeba vydělává, proč by nemohl a proč vás to vůbec tankuje? Protože hloupoučká závist. Hlavně že jste mu opakovaně na ty LOVE přispěl když jste na video klikl. Sám jste přesně to čím jste tupě napadl jeho.
U nás by ho zavřeli,protože u nás je obrana zakázaná.Musíte se nechat zmlátit a zavolat policii.