Sorry, ale tihle dva cipísci by neměli šanci, proti hospodskému bitkaři😉
Ten hospodský bitkař je bývalý profesionální mma zápasník ty vemeno 🤣🤣🤣🤣 máš to dokonce i v názvu videa. Chtěl bych vidět v dané situaci tebe jak by si to vyřešil, než by sis nadělal do kalhot.
Tak výprask to nebyl, kdyby chtěl tak je seřeže pořádně. Ale nebyl to úplnej magor a řešil to celkem v klidu.
Přesně. Je super vidět někoho, kdo na to má fyzicky i mentálně. I když chápu, že nechtěl mít problémy se zákonem, tak velký respekt. A slečna růžová by si taky jednu zasloužila, když máme ten feminismus 😉
To já mám jiný problém, včera jsem byl po koupání už v županu, žabkách a zazvonil přímý soused. Já 67, on 48. Ten psychopat si vsugeroval že jsem mu zmrzačil kocoura, což samozřejmě není pravda. Měl vypito a vypitý i mozek, takže bylo marné mu desetkát říkat že s tím nic nemám. Párkrát mě trefil na oko, ne moc silně, ale moncl je. Taky jsem ho mohl párkrát trefit, ale je to SOUSED, jak s tím mám do budoucna sousedit? Celou dobu konfliktu jsem se tedy jen bránil a žádnou příležitost k ráně nevyužil. Kdybych ho dobil já, takový psychopat je potom schopen i ublížit mým blízkým, hlavně mé fantastické přítelkyni. Policii jsem zavolal, v nemocnici vše ok, ale co dál??? Teď babo raď.
Docela zapeklitá situace, kterou vám nezávidím. Popravdě na tyhle agresory platí jenom větší nálož než zvládnou snést. Jenže ani pak vám nemusí dát pokoj. Může vám škodit ze zálohy, propíchat gumy u auta a podobný zákeřnosti. Být vámi se přestěhuji. Sice to není záruka lepších sousedů, ale pokud se neodstěhuje on, tak nejspíš bude pokračovat v agresi, dokud si bude myslet, že mu to bude procházet.
Musí říct, že profík má dobré nervy. Jen za ten plivanec by jiný mladíka nakopali více. Bylo vidět, že na něj nemají. Ani s tou židlí neměl odvahu ho s ní praštit. A ta dívka no upřímně zasloužila by za ty keci na zadek...Opravdu miluji když někdo vyhrožuje tatínkem...
Ne na zadek ale do zadku
dobře, že dostali po tlamě, tyhle machírci si o to koledují, bohžel ne vždy natřefí na trénovaného borce, hrozná doba
Škoda, že na ně byl tak hodný. Na konci měli ležet a prosit o odvoz do nemocnice, vč. tý pindy.
Obrana má být přiměřená útoku.Nějak tak se to formuluje,ne? A že to ještě někdo natočil jako návod na obranu? Jenže to se musí umět ne na to čumět se říkávalo,ale ne při rvačce.Jenže tady se to zrovna hodí.Protože,kdo neumí,tak čumí (obrazně).Pokud ještě něco vidí 😄👍
V USA jsou úplně jiný zákony než u nás, vědmo
Baba ožralá mu nadává a on místo aby se tomu zasmál tak ju trefí jak magor. Bych chtěl vidět kdyby mu ožralej nadával takovej Connor mc Gregor jestli by ho taky tak trefil frajer .To už by asi pan mistr světa vyhazovač asi ležel v márnici. Takové mistry světa co tady tím způsobem řeší situace s ožralou babou mám doopravdy nejradši. Chudáček.
ty vole tak se vožralej taky? kde jí tam trefil???
Obrana má být přiměřená útoku a tohle byl ten případ, v Brně otravovali tři pitomci jednoho kluka, druhej náhodně jdoucí se ho zastal, tak samozřejmě napadli jeho. Během tří minut je poslal k zemi všechny tři, a to měl tak kolem 18 let, ale docela pořízek, kolem 180 cm. V klidu odešel.
Miluju tohodle povla co dělá naky rozbory videa , je chytrej jak opice bys dostal facku ty rozboráři a 14 dní by ses motal na ty zidli
Odkaz tenhle póvl by ti s největší pravděpodobností nasekal na holou a ztrapnil před všema co znáš :D

Je mi nejde do hlavy ten výklad v dnešní době.Dříve když byl někdo úderem v bezvědomý,říkalo se tomu otřes mozku.Dnes se říká byl vypnut.Otřes mozku dle dřívějších názorů mohl přinést celoživotní následky.Podobně v té válce na Ukrajině .Část tanku odletěla.Byla zničena kolona ruských.To je vše jako v digitální hře,kde se nemyslí na zdraví na zdraví vojáků,jejich blízkých s rodiči.
Jen čísla.Je to smutné.
Tuhle skutečnost si musí uvědomit především útočník...