Nejkrásnější tělo? Kristepane to snad ne. Hubený jak lunt, to by se člověk odřel v posteli, chytit to neni za co, to si teď nechá udělat aby si jako ženská mohla vůbec připadat a ty tyčky místo nohou taky nic moc. Nevím jak kdo, ale já mám o kráse jinou představu a jak už zaznělo v komentech, venku jsou k vidění krásnější děvčata.
Jako kravky při aukci ........ to je opravdu nejkrásnější tělo ? Vychrtlá ....... ale je vidět co tzv. pěkná holka neudělá pro svou snovou práci modelky ....... elita národa........
Ano, nyní hrdě přebírají ocenění, vzájemně se oplácávají, v pořádku a za 5-6 let vyrukují s tím, jak byla děsivá atmosféra, jak nezdravé vztahy tam byly a jak byly nuceny hubnout..a zase se najde někdo, kdo je bude litovat..ano a dýchám z hluboka :-)
Sešla se zde diskutující skupina mužů,což je mi jasné 🙂 jen chci dát za pravdu některým,že jsou opravdu hezčí dívky,než je tahle ta.
Dejte těm kostlivkám najíst! Jsou jen kost a kůže. Kozy to nemá,soplem to přelomíte.Dříve holky na miss vypadali.Ale tohle, ty párátka?Příjde vychřice a jsou fuč.
Tohle na zdnach miluji, krasne se usmivaj pritom si kazda o kazde mysli to svoje 😂
O více krásnější dívky potkávám každý den.
Přesně.
Kdo navrhnul ty hadry co mají na sobě. To je hnus, jako by měly na sobě rozstřihané pampersky.
Vychrtlý jak z ducha prd ženskou krásu si každý představuje trochu jinak.
A co ty kalhotky a podprda ? Jak to mám posoudit? Honem dolu.
Myslíte ty příšerné hadry?