1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Vignerova, nejvetsi jitrnice v CR co si necha kalet na hlavu od obeznihi Kolecka … byt ji, chodim kanaly :D

45
Před 2 roky

Konečně něco trochu vtipného od TMBK.

Ty jeho vtipy na seznamzpravy nejsou vtipné ...

20
Před 2 roky
Michal Uhrovič

Stačí být jen trochu nad věcí

19
Před 2 roky

Na zdejší diskusi je vidět, že Česko je fakt mimořádně zaprděná země. Ale ne, nebojte, neznepokojujte se, já tuto diskusi v mžiku opouštím, klidně zůstaňte, a zůstaňte, jací jste. Nakonec někdo v tady té kotlině žít musí... že... 😉

21
Před 2 roky
Jiří Mazoch

Super komentář,už podle profilové fotky bylo znát, že to bude stát zato.

15
Před 2 roky

Brzobohatý existence bez soudnosti stejně jako jeho matka s koptikem

43
Anna Stacinova

To male tluste vyhledavaji dlouhych satech bude to Rola. To je dobrej kousek.

6
Před 2 roky

táta se musí v hrobě otáčet!!!

71
Před 2 roky
Inka vavrečková

Taky si myslím!

38

Co je na tom špatného, vždyt se sám k odchylce hlásí a jeho maminka ho přesto miluje, jak píše v E-mailu, který někdo pustil na sítě (zřejmě Kuchařová jako obvykle).

9
Před 2 roky
Miloslav Kolomazník

Odchylce? Vy asi taky máte představu co to je Drag Queen že ano?

1
Před 2 roky

A já to tmbk sežrala i s navijákem. Nějak mi nepřišlo divné vidět Gregora v dámských šatech. Spíše mi vadilo, že tam nikde nevidím mamá s Koptíkem.

19
Před 2 roky

U těch dvou ošklivých pipin je to závist....Daniele to poslední dobou sluší a třeba z ní bude brzy maminka....

13
Viera Michková

Slusi ji to moc.

9
Před 2 roky

Nevím co je na tom pohoršujícího....pokud se za ženu převléká i v soukromí, nevidím v této koláži žádný problém.......😉😊🤪

21
Před 2 roky
Dana Řehořová

Ano, taky myslím, že to není nic hrozného. Jen to není vůbec originální. Tím ten vtip pak ani není nějak zvlášť vtipný, řekl bych.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Daniela Pisarovicova je hezká a bude asi i hodna paní. Ondra si klidně mohl ty ženské svatební šaty vzít, když se tak cítí dobře. Koneckonců proč nechodí v ženských šatech pořád?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA