Vignerova, nejvetsi jitrnice v CR co si necha kalet na hlavu od obeznihi Kolecka … byt ji, chodim kanaly :D
Konečně něco trochu vtipného od TMBK.
Ty jeho vtipy na seznamzpravy nejsou vtipné ...
Stačí být jen trochu nad věcí
Na zdejší diskusi je vidět, že Česko je fakt mimořádně zaprděná země. Ale ne, nebojte, neznepokojujte se, já tuto diskusi v mžiku opouštím, klidně zůstaňte, a zůstaňte, jací jste. Nakonec někdo v tady té kotlině žít musí... že... 😉
Super komentář,už podle profilové fotky bylo znát, že to bude stát zato.
Brzobohatý existence bez soudnosti stejně jako jeho matka s koptikem
To male tluste vyhledavaji dlouhych satech bude to Rola. To je dobrej kousek.
táta se musí v hrobě otáčet!!!
Taky si myslím!
Co je na tom špatného, vždyt se sám k odchylce hlásí a jeho maminka ho přesto miluje, jak píše v E-mailu, který někdo pustil na sítě (zřejmě Kuchařová jako obvykle).
Odchylce? Vy asi taky máte představu co to je Drag Queen že ano?
A já to tmbk sežrala i s navijákem. Nějak mi nepřišlo divné vidět Gregora v dámských šatech. Spíše mi vadilo, že tam nikde nevidím mamá s Koptíkem.
U těch dvou ošklivých pipin je to závist....Daniele to poslední dobou sluší a třeba z ní bude brzy maminka....
Slusi ji to moc.
Nevím co je na tom pohoršujícího....pokud se za ženu převléká i v soukromí, nevidím v této koláži žádný problém.......😉😊🤪
Ano, taky myslím, že to není nic hrozného. Jen to není vůbec originální. Tím ten vtip pak ani není nějak zvlášť vtipný, řekl bych.
Daniela Pisarovicova je hezká a bude asi i hodna paní. Ondra si klidně mohl ty ženské svatební šaty vzít, když se tak cítí dobře. Koneckonců proč nechodí v ženských šatech pořád?