Kdo je v tomto paru manzel a kdo manzelka ? Zacina to byt ponekud neprehledne
... vyjasnění za pár měsíců, kdo bude těhotný a kdo bude rodit...
To ne tohlecto. Ondřejovi sluší poněkud zdobnější šaty. 😄
Všichni by měli ukázat prsa. To mezi VIP působí uklidňujícím dojmem.
Spíše spodek, kdo tam má ptáka.🤣
"Legraci si z něj ostatně udělal i autor vtipných satirických koláží Tomáš Břínek alias TMBK." Toto je to nejvtipnější z TMBK.
Tohle ale není vtipné. Spíš jakoby šilhy záviděl.
Když si dělá srandu z Babiše, tak se tomu všichni smějí a dávají mu lajky...ale jednou si udělá srandu z uchylneho Ondřeje (Tiffany) a už se čertí🤭😂...koho zajímají nějaká Vignerová a kdo to vůbec je?🤔
👍👍👍👌 suuper popsano … Vignerova to je Havir. pařmenka … 🙏 🥴🙃🙃🙃
Mně to přijde vtipné, koneckonců je to pravda, že se Ondřej rád převléká do ženských šatů, tak co se Vignerová čertí?
Poněkud vykradený něčí nápad.
Takhle dopadne zenska co ji uz prestanou " tikat hodiny " a zacne zvonit budik.
Tak honem.miminko nez se necha tatka preoperovat.
A vy jdete kdy?
To nevydrzi, on sice dovede po ranu postavit stan, ale ona je stara. Staci se jen jednou nenamalovat a psn gregot pujde zas on dum dal, ma to ve zvyku a ma na to i talent.
Přijde mi to trapný a zbytečný. Co je komu do toho jak se kdo obléká doma. Mě se také nelíbí, když Jordan nebo mladý Žbirka chodí v sukni, ale je to snad jejich věc.
Chodit v sukni je něco jiného než se převlíkat za ženu, tady už je trochu divnosti
Vždycky jsem měl Písařovicovou za chytrou holku, ale takto si zničit život, nechápu. S přelétavým úchylem...
Myslím, že si život nezničila. Je jí 44 a je slečna. V určitém věku je lepší být rozvedená paní, než slečna.