...jako fešný, jako vážně? Za mě slizoun s hlavou velkou, jak pátrací balon... no ale proti gustu... nebo že by další dinosaur, co mu došly prachy a tak by rád zase nějaké teplé místečko v PS, no a kde jinde začít obnovavat károšku než na Super.cz, tam přece dostávají příležitost kdejací "lúzři"...
Možná mám asi velmi špatný vkus ohledně mužů, ale co se týká exministra školství Ivana Pilipa, tak ten dle mého názoru byl všechno možné, ale určitě nikdy nebyl fešný..
Když může být herec Dobrý sexy symbol, tak proč ne.
To je ten chudáček co byl zavřený Castrem za setkání s nepřáteli státu?.....což v base popíral, nechal se fňukajíc a popírajíc svých činů vyprostit našimi diplomaty z basy a po návratu si hrál na velkého geroje a popřel vše co popřel na Kubě?
Tomu říkám chudák, chucpe a slovem na "s" a konče na "č".
Jeden z nevětších chudáků naší politiky.
A do fešáka mu chybí sedmimílové boty!:-)
A ještě prý naprášil všechny opozičníky i ty co neznal. Rozprášil kubánskou opozici.
No kdysi byl krátce ministrem školství, ALE NEJVÝRAZNĚJI ZASÁHL DO DĚJIN TÍM, že dostal od nevládní politické "neziskovky" ČLOVĚK V TÍSNI laptopy a jinou elektroniku a letěli spolu s jakýmsi Bubeníčkem na Kubu za účelem rozvracení státu. Fidel je chytil, posadil za mříže a po cca týdnu je vypustil zpátky do "demokratického" Česka. To je veškerá jeho "zářivá" kariéra - jsou to oba (s Bubeníčkem) političtí provokatéři. Ta jeho krásná brunetka si to může ověřit - to aby věděla co on je zač 🙂.
No ano,Bubeník je manželem moderátorky PRIMA CNN,Pavlíny Volfové. Nebo už není?
Já ho chápu, vyměnil starší model za mladší.
Zůstal věrný značce a modelu, jen pořídil mladší generaci. Mám to s auty stejně.😂
Mám před očima scénu, jak jeho žena(dnes ex) odlétala na Kubu, kde ho zašili a jak se srdceryvně loučila s rozkošnými dětičkami na letišti a hořce plakala. Slizoun, kariérista a převlékač kabátů. A jestli je pro někoho fešný, tak ten by měl vyhledat očního lékaře.
To je ten, co se angažoval na Kubě a byl tam nějakou dobu zadržován? Už mi tak paměť neslouží.
Ano, to je ten hrdina co jel na Kubu ještě s nějakým Bubeníkem (jméno, nikoli profese) exportovat náš demokreaturizmus. Fidel však na rozdíl od původního názoru Odkaz
vyměkl a vrátil nám ho celého.
Nejen, že na fotce vypadá pan Pilup, jak její děda, ale on by věkem mohl být, nechápu, jak taková mladá dívka může chodit se šedesátiletym mužem.
Někteří šedesátníci mají ještě jiskru v oku, u Pilipa ji nevidím. Vypadá hodně unaveně. S mladou holkou, která určitě bude chtít založit rodinu, tak to mu nezávidím.
tak ten má do pěknýho chlapa hodně daleko, ten nikdy fešný nebyl, nemělo tam být spíš falešný? to jo, to by šlo
To je ten, co pašoval na Kubu nějaké protistátní papíry? Fidel ho šoupl do vězení, tak hořce litoval a přestal si hrát na disidenta. Jestli se manželka smála jako Hartl, tak to byl fakt život s ní za trest.