Nevím, jak se může najít tolik nepřejících lidských pokroucenin a alespoň slovem ublížit tomuto velmi sympatickému páru. Je nebetyčnou hloupostí srovnávat Ondřeje s otcem; každý měl a má své přednosti a oba patří do naší umělecké špičky. Ondřej za klavírem vyvažuje otcovy výborné herecké výkony.
Paní Daniela má přednost užívat českého jazyka v neútočné formě a i kritika z jejich úst je spíše pohlazení a cesta k nápravě.
Přeji sympatickému páru "klidné vody" pro jejich další společnou cestu a očekávám i nadále rozdávání tolik potřebného pozitiva.
Děkuji za váš hezký komentář .
Myslím, že se budou věnovat tomu, aby měli dítě. K tomu je potřeba, aby byla žena víc v klidu a pohodě. Je to jejich věc, nevím, proč má tolik lidí zlomyslné příspěvky. Vy jim peníze určitě posílat nebudete, když nebude Daniela v takovém pracovním zápřahu. Ona totiž hodně moderuje akce, o kterých ani nevíme.
trochu stara na děti a vypadá ještě starší:-)
Krásná akce . Všem , kdo podporují nadační spolek Alsa patří dík a všem kdo bojují s amyotrofickou laterální sklerózou přeji hodně sil 🍀
a paní Gregorová v černých " gala " vypadá moc dobře.
Já vždy říkám, že všechny tyto hvězdy jsou obrazem společnosti, v tomto případě té "české". O těchto dvou, ačkoliv je neznam osobně, ale na základě.medialniho prostoru, pořadu, vystoupení, si myslím své. Dokud bude dáván prostor těmto osobám, individuím, potom podle toho bude, či vypadá, společnost, i když se ohanime 21. stoletím. Maximálně tak technologicky. Společensky jsme stále v době opic. Asi tak.
A Vy jste ta hlavní opice pardon opičák
Kouká na něj jako na svátek obrázek.No ani se nedivím,je rada ze si ji někdo konečně vzal
On se ale moc nadšeně netváří.Vždyť říkal že se ženil aby se neříkalo že je divnej a ona zase že už má na to věk.
Z těch blbučkých řečí by fakt člověk slzu uronil.Může začít Tifanymu šít babské převleky.
Tahle paní, kdyby odpočívala až do konce života, tak mi fakt chybět nebude. Vždycky, když moderovala zprávy, tak jsem přepínala televizi, protože její neustálé skákání do řeči mě fakt vytáčelo.
Ondřeji a Danielo.Preji Vám naplnění Vaší lásky.To přijde,až se stáhněte do soukromí a opustíte sociální sítě.Lide si nebudou toliko všímat a Vy budete mít prostor bez rozeštvávačů začít nový život.Tak ať se Vám v,daří
To neumí ani jeden
Gregor Brzobohatá, nebo jen Brzobohatá už nebude ani makat, ani vařit. Bude odpočívat a vejletit po plážích celého světa, dokud se nenajde další, která začne Ondrovi i vařit.
Závidíte, že si svojí inteligencí a dobrým vzděláním vydělala tolik, že si může dovolit "vejletit" jak píšete po plážích světa. Dnes se dá vydělat dost peněz po internetu i z pláží krásných destinací. Holt to chce tu inteligenci, nemusí se chodit denně do "Kolbenky". Závist je potvora.
no chuděrka je celá zedřená... toliko dětí při náročné práci vychovala.. je to prostě k smíchu. Možná jen Ondra chce mít větší výběr šatů a tak mladá paní nemá v čem do práce... no Radoslav se obrací v hrobě..